Boston Bruins - Columbus Blue Jackets 17.11 (to-pe yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Bostonin hurja vire epätoivoista Columbusta vastaan?

Boston Bruins – Columbus Blue Jackets, Merkki 1, Kerroin 

Columbuksen alkukausi on ollut surkea. Joukkue on sarjataulukon viimeisenä seitsemällä pisteellä. Playoffit taitavat jälleen jäädä haaveeksi, vaikka kovia panostuksia kauteen Columbus tekikin. Steve Mason ollut umpisurkea ykkösmaalivahtina, mutta minkäs teet kun kunnollista kakkospussaria ei ole tullut hankittua. Pelkästään puolustajien syy ei ole heikko puolustus ollut, vaan kyllähän Steve Masonin surkeat otteet ovat myös osasyy. Masonin torjuntaprosentti on 87,5% ja PMK 3,63. Ei noita tilastoja vain voi selitellä. Columbus on epätoivoisesti yrittänyt metsästää maalivahtia, seura on yrittänyt hankkia jopa Tuukka Raskia, mutta Boston ei Tuukasta halunnut luopua.

Hallitseva Stanley Cup-mestari aloitti kangerrellen, mutta viimeisimmissä peleissä jälki on ollut hurjaa! Kuudesta viime pelistä sillä on kasassa täydet pinnat. Mukana on semmoisia voittoja kuten Toronto, joka jäi jalkoihin 7-0, Buffalo ja Islanders hävisivät Bostonille 6-2, joten hyökkäyksessä ns. ketsuppipullo on nyt auennut mukavasti. Bostonin maalivahtikaksikko on yksi liigan kovimpia, taasen Columbuksen on liigan ylivoimaisesti heikoin. Boston on löytänyt huippuvireen ja nyt vastassa on Columbus jonka surkea puolustus/maalivahti on tiedossa. Hieman yli viikko sitten Philadelphia iski kiekon Columbuksen maaliin huikeat 9 kertaa, voitten lopulta 9-2.

Nash ja kumppanit ovat toivottoman tehtävän edessä. Vastassa tällä hetkellä liigan kovin joukkue, eikä Masonille ole vieläkään tuuraajaa löytynyt. Lisäksi vielä sivussa ovat Radek Martinek ja Kristian Huselius. Bostonilta sivussa on vain Marc Savard. Bostonilla on mahdollisuus ottaa murskavoitto ja kaunistella tilastoja. Takki auki ei voi lähteä, mutta Columbuksen mieliala ja itseluottamus ovat nyt aivan pohjamudissa, taasen Bostonin mestaruuskrapula on ohi ja joukkue loistaa taas. En usko millään, että Columbuksesta on Bostonia pysäyttämään.

Veikkaussivut | misteri