Boston Bruins - NY Islanders 7.11 (ma-ti yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/07/2011
Jaa tämä...

Jatkaako Boston voittoputkeaan?

Boston Bruins -1,5 – NY Islanders, Merkki 1, Kerroin 

Bwin yksi maailman suurimmista peliyhtiöistä, joka löytyy mm. Real Madridin paidasta . Bwiniltä löytyy erittäin laaja valikoima kertoimia otteluihin. Saat lisäksi jokaisesta vedostasi pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta. Mobiili-vedonlyönti on myös mahdollista Bwinin kautta.

 

Hallitsevan mestarin peli on lähtenyt kulkemaan tahmean alkukauden jälkeen; ensiksi se katkaisi Ottawan kuuden ottelun mittaisen voittoputken 5-3 kotivoitolla, tämän jälkeen se pysäytti kovakuntoisen Toronton hakemalla komean 0-7 vierasvoiton. Islanders katkaisi pitkän tappioputkensa 5-3 voitolla Capseista. Siinä ottelussa Capitals otti hirvittävän määrän jäähyjä ja teki paljon virheitä, saarelaiset tekivät esimerkiksi kaksi alivoimamaalia ottelussa.

Vierailija Islanders on itäisen konferenssin neljän heikoimman joukossa materiaalinsa puolesta, puolustus on paperilla heikko ja vahvuus on hyökkäys Tavaresin johdolla. Maalivahtipelikään ei mitenkään vakuuta. Boston Bruinsin materiaali ei ole aivan liigan kirkkainta kärkeä, mutta omassa konferenssissa viiden parhaimman joukkoon sijoittuminen on melko todennäköistä. Maalivahtipeli on liigan eliittiä ja maalinteko jakautuu useamman ketjun harteille. Seguinin kehitys on ollut huikeaa luokkaa, kun tehoja kertynyt jo 7+7. Krejci onnistui vihdoin myös tehojen muodossa iskemällä Torontoa vastaan 1+2.

Viime kaudella joukkueet kohtasivat neljästi, näistä Boston voitti kolme. Selkeästi vahvempi puolustus – ja maalivahtipeli, Bostonin viime aikojen loistavat peliesitykset, selkeä materiaali- ja kotietu kääntävät homman Bruinsin suuntaan.

Veikkaussivut | JJ