Boston Bruins - San Jose Sharks 23.10 (la-su yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Kukistaako hailauma hallitsevan mestarin?

Boston Bruins – San Jose Sharks, Merkki 2, Kerroin ML

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 €bonuksen uusille asiakkailleen!

 Bwin tarjoilee markkinatoppia 2,30 kertoimella, esimerkiksi Nordicbet antaa vain 2,12. Näen San Josen hieman Bostonia laadukkaampana joukkueena. Hyökkäys ja puolustus paperilla kovempaa, maalivahtipeli menee sitten Bostonille. Kumpikaan ei ole vakuuttanut, Boston on voittanut kolme seitsemästä pelistään. Voitto Chicagosta, tappio Coloradolle ja Carolinalle tarkoittaa sitä, että joukkue ailahtelee paljon. San Jose sai vihdoin hallinnan käännettyä voitoksi, kun se nousi ensiksi 2-0 tappioasemasta tasoihin ja viimeisellä minuutilla Pavelski tasoitti 3-3:een. Rankkarikisassa hailauma oli Devilsiä terävämpi ja korjasi tärkeät pisteet. Pelillisesti San Jose on ollut hyvä, mutta vasta nyt se näkyi tuloksissa.

Mestarisuosikilla on nyt itseluottamus korkealla ja vaikka se pelasikin eilen ottelun, en näe sitä edes altavastaajana. Vieraiden maalilla nähdään mitä todennäköisemmin Greiss, sillä Niemi pelasi eilen eikä muuten vakuuttanut yhtään. Saksalaismolari on pelannut tasavahvasti, joten se lupailee hyvää. Kotijoukkueen maalilla aloittanee Tim Thomas.

Veikkaussivut | JJ