Buffalo - Carolina 7.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/07/2012
Jaa tämä...

Käykö Carolina ryöstöretkellä First Niagara Centerissä?

Buffalo Sabres – Carolina Hurricanes, Merkki 1, Kerroin

 

NORDICBETILLE 110% ENSITALLETUSBONUS

Siirry Nordicbetin sivuille TÄSTÄ >>> 

NHL. Carolinan kausi on ollut melkoista melkoista vuoristorataa. Loppukautta pitkin peli on hieman parantunut, mutta playoffeihin on aivan liian pitkä matka.

Buffalon kausi on mennyt myös alisuorittamisena. Kova joukkue noin ennakkoon, mutta materiaali on osoittautunut liian kapeaksi. Etenkin oman pään pelaaminen on Buffalolla ajoittain hyvin epävarmaa. Carolina on pelannut viimeiset seitsemän peliä kotihallissaan, sopeutuuko joukkue heti vieraskaukaloon? Ainakin tilastojen valossa Carolina on ollut vierasotteluissa heikko.

Buffalo palaa viiden ottelun mittaiselta vierastourilta takaisin First Niagara Centerin jäälle. Omissa on kolissut vieraskaukaloissa keskimäärin 3.38 kertaa per peli, joka on vain liikaa. Cam Ward on tolppien välissä yrittänyt parhaansa, mutta Carolinan puolustuspelaaminen on ajoittain ollut niin ikään velttoa. Keskinäiset kohtaamiset tällä kaudella ovat 2-2.

Buffalon pisteputki päättyi ma-ti yönä häviöön Winnipegille, mutta sitä ennen pisteitä oli tullut kahdeksasta viimeisestä ottelusta. Buffalo pääsee melko terveenä, sillä sivussa lienee vain Jochen Hecht. Carolina lähtee myös melko terveenä otteluun, vain Joni Pitkänen lienee sivussa.

Veikkaussivut | misteri