Buffalo Sabres - Detroit Red Wings 2.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/02/2011
Jaa tämä...

Vyöryykö kovakuntoinen Detroit siipirikkoisen Buffalon yli?

Buffalo Sabres – Detroit Red Wings, Merkki 2, Kerroin 

Unibetilta saat erinomaiset kertoimet vedonlyöntiin. Unibet onkin yksi suomalaisten eniten suosima pelisivusto. Unibetilta näet paljon otteluita suorina stream-lähetyksinä, kuten kaikki La Ligan ottelut. Live-vedonlyönti on Unibetilla markkinoiden paras! Uudet asiakkaat saavat 50 % lisää rahaa ensimmäisen talletuksen päälle! Talleta esim. 100 €, saat 50 € ekstraa Unibetilta. Katso alla olevasta videosta kuinka helposti saat Unibetin bonuksen tilillesi.

Red Wings on voittanut peräti kymmenen 12 edellisestä kamppailustaan. Detroitilla oli alkukaudesta vaikeuksia vieraspeleissä, mutta nyt ne ovat historiaa sillä alla on jo kolme perättäistä voittoa matkapeleistä. Detroitilla ei merkittäviä poissaoloja ole.

Buffalo puolestaan on kerännyt vain yhden voiton viidestä edellisestä. Viimeksi se taipui kotonaan pohjajoukkue Islandersille, joka kuvastaa hyvin joukkueen tämänhetkistä kuntoa. Buffalolta on sivussa ykkösveskari Miller, Boyes, nuoret lupaukset Ennis ja Myers, sekä Leopold. Tuossa oli ne merkittävimmät, onhan niitä enemmänkin. Sabres on näin ollen joutunut nostamaan pelaajia kokoonpanoon AHL:stä.

Viime kauden ainoa kohtaaminen meni Detroitille vieraissa maalein 3-2. Kotietu ei tässä ole kovinkaan suuri, eikä Detroitin tarvitse hirvittävästi matkustaa. Detroit on luokkaa laadukkaampi ja paremmassa vireessä. Tuohon kun lisätään nuo Sabresin poissaolot, niin Detroit on vieraissakin pieni suosikki.

Veikkaussivut | JJ