Buffalo Sabres - Florida Panthers 9.12 (pe-la yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/09/2011
Jaa tämä...

Kotijoukkue Sabres painii tällä hetkellä poissaolojen kanssa.

Buffalo Sabres – Florida Panthers, Merkki 2, Kerroin 

Bwin yksi maailman suurimmista peliyhtiöistä, joka löytyy mm. Real Madridin paidasta. Bwiniltä löytyy erittäin laaja valikoima kertoimia otteluihin. Saat lisäksi jokaisesta vedostasi pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta. Mobiili-vedonlyönti on myös mahdollista Bwinin kautta.

 

NHL. Florida Panthers jatkaa vierasottelujaan seuraavaksi Buffalossa, viime yönä Suomen aikaa joukkue voitti vieraskaukalossa hurjavireisen Boston Bruinsin 2-0.

Sabres on ollut alavireessä viime aikoina, viimeisestä kymmenestä ottelusta saldona on ainoastaan kolme voittoa. Joukkue painii tällä hetkellä lukuisten loukkantumisten kanssa, joka on kieltämättä näkynyt myös joukkueen otteissa. Päävalmentaja Lindy Ruff on kuormittanut tähtipelaajiaan, sillä luottoa ei todennäköisesti löydy loukkaantuneiden paikkaajiin. Buffalo Sabresilta on siis loukkaantuneiden kirjoissa Mike Weber, Jordan Leopold, Patrick Kaleta, Tyler Myers, Paul Gaustad, Brad Boyes ja Cody McCormick. Näiden lisäksi Ville Leino sai liigalta yhden ottelun pelikiellon ja on sivussa ottelusta.

Florida Panthers on pelannut viime aikoina hyvin, ja on NHL:n yllättäjiä, varsinkin niille jotka eivät liigaa niin paljoa seuraa. Viime vuosina pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt seura teki kesällä suuria muutoksia joukkueeseen ja se on tuottanut tulosta. Panthers on itäisessä konferenssissa kärkikahinoissa mukana.

Sabresin viime aikaiset otteet ovat olleet sitä luokkaa, että kelkan kääntymistä on Panthersia vastaan vaikea odottaa. Lisäksi joukkue kärsii lukuisista poissaoloista jotka heikentävät nippua todella paljon.

Panthers on oiva kohde kupongille maukkaalla vieraskertoimella.

Veikkaussivut | Jukka