Calgary - Ottawa 15.11 (ti-ke yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Pysäyttääkö Kipper heikon vierasjoukkueen?

Calgary – Ottawa, Merkki 1, Kerroin 

Bwin yksi maailman suurimmista peliyhtiöistä, joka löytyy mm. Real Madridin paidasta . Bwiniltä löytyy erittäin laaja valikoima kertoimia otteluihin. Saat lisäksi jokaisesta vedostasi pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta. Mobiili-vedonlyönti on myös mahdollista Bwinin kautta.

Alemman keskikastin Flames isännöi pohjille ennakoitua Sensiä. Kotijengi pääsee nauttimaan suuresta kotiedusta, ja on joukkueista laadukkaampi.

Viime kaudella Flames vei molemmat keskinäiset (5-2 kotona ja 3-2 vieraissa)

Flamesin nykykunto ei vakuuta, sillä se on voittanut vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan. Maalinteon kanssa on ollut suuria vaikeuksia, sen osoittaa 2,19 tehtyä maalia per peli. Maalivahtipeli on kuitenkin raudanluja, Kipper on ollut tasaisen vahva, joten omiinkaan ei hirvittävästi mene. Uskon kuitenkin Flamesin parantavan tuota maalimääränsä, sillä Sensin puolustus on yksi liigan heikoimmista, joten loistavia maalipaikkoja tulee kotijoukkue saamaan. Alla on henkisesti tärkeä 3-4 vierasvoitto Coloradosta. Calgary johti matsia peräti 0-4, mutta lopetti ilmeisesti pelaamisen tai väsyminen oli tosiasia, sillä heillä oli alle päivä aikaa palautua tuosta rankasta Chicago-pelistä. Flames sai hanat auki tuossa Colorado-pelissä, mikä lupaa hyvää jatkoa ajatellen. Toki Avsien puolustus on heikko, mutta niin on myös Senatorsinkin. Hyökkääjä Mossin pelaaminen on epävarmaa, sivussa ovat varmuudella Morrison ja Babchuk.

Ottawa Senatorsin alkukausi on ollut yhtä vuoristorataa. Kauden alkuun pitkä tappioputki, sen jälkeen kuusi perättäistä voittoa. Tällä hetkellä joukkueen nykykunto on varsin heikko, sillä kuudesta viime pelistä alla on vain yksi voitto. Viime viikonloppuna se kaatoi Toronton 2-5, vaikka olikin ottelussa melkoisen pahasti alakynnessä. Sens viimeisteli tehokkaasti neljä maalia, tosin se ei mikään hirvittävän suuri yllätys ole, koska Toronto kärsii maalivahtiongelmista ja heillä on vieläkin ykkösveskari Reimer sivussa. Maalinteko Calgarylle tulee olemaan huomattavasti vaikeampaa. Sivussa ovat Regin, Neil ja Carkner.

Flames ottaa kotivoiton heikosta Senatorsista. Molemmat ovat pelanneet viime aikoina heikosti, Calgaryn peli on tällä hetkellä kuitenkin hieman paremmassa kuosissa. Alivoimapelaaminen on ollut Calgaryllä selkeästi vahvempaa. Flames väsyi edellisen Colorado-pelin viimeisessä erässä, mutta nyt samaa tuskin tapahtuu, sillä joukkue on saanut valmistautua tähän matsiin huolella.

Veikkaussivut | JJ