Chicago - Columbus 10.1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/10/2012
Jaa tämä...

Katkaiseeko Blackhawks neljän ottelun tappioputkensa?

Chicago Blackhawks – Columbus Blue Jackets, Merkki 1, Kerroin

Expekt – Voit tehdä vedon ilman riskiä

  • Saat uutena asiakkaana 50 € riskittömän vedon
  • Todella helppokäyttöinen sivusto
  • Monipuolinen valikoima peleihin sekä kilpailukykyiset kertoimet

Siirry Expektin sivuille tästä >>>

 

NHL. Divisioonan johtonsa Detroitille menettänyt Chicago yrittää katkaista neljän ottelun tappioputkensa ja palata voittojen tielle heikon Columbuksen kustannuksella.

Koko liigan jumbojoukkue Columbus Blue Jackets erotti päävalmentajansa Scott Arnielin ja Chicagoa vastaan vastuun ottaa ex-Wild-koutsi Todd Richards. Eroa pudotuspeliviivaan on kertynyt jo huimat 21 pistettä, joten Blue Jacketsin kausi alkanee olla paketissa. Joukkueen heikko ja kapea materiaali ei riitä tällä hetkellä mihinkään, vieläpä kun loukkaantumiset ovat vaivanneet. Viime aikoina heräämisen merkkejä osoittanut hyökkääjä Jeff Carter on sivussa Chicagoa vastaan. Myös muita poissaolijota on, James Wisniewski, Radek Martinek, Mark Dekanich, Kristian Huselius ja Mark Letestu.

Chicagolla on myös omat poissaolonsa, kun pelikiellossa on Dan Carcillo ja loukkaantuneena ovat Patrick Sharp ja Marcus Kruger. Neljän ottelun tappioputkessa olevalle Chicagolla on kuitenkin laajempi rinki kuin vierailla, joten kovan rosterin joukkue saa jalkeille hyökkääjien poissaoloista huolimatta.

Chicago on voittanut jokaisen joukkueiden kohtaamisen tällä kaudella (5-2, 6-3, 4-1), sama tahti jatkunee mitä todennäköisimmin tälläkin kertaa. Tappioista huolimatta Chicago on pelannut mallikkaasti ja koko kauden sekaisin ollut Columbus tulee olemaan vaikeuksissa, vieläpä kun poissaolot vaivaavat.

Veikkaussivut | Jukka