Chicago Blackhawks - Columbus Blue Jackets 26.12 (ma-ti yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/03/2018
Jaa tämä...

Nähdäänkö United Centerillä maalijuhlat, kun liigan kärkijoukkue isännöi jumbojoukkuetta?

Chicago Blackhawks – Columbus Blue Jackets, Merkki yli 5,5 maalia, Kerroin 

 

Bwin yksi maailman suurimmista peliyhtiöistä, joka löytyy mm. Real Madridin paidasta . Bwiniltä löytyy erittäin laaja valikoima kertoimia otteluihin. Saat lisäksi jokaisesta vedostasi pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta. Mobiili-vedonlyönti on myös mahdollista Bwinin kautta.

Molemmat ovat runsasmaalisia joukkueita, Chicagon peleissä tullut keskimäärin 6,09 maalia, Columbuksella 5,74. Tämän kauden kohtaamisissa molemmissa menty yli 5,5 maalin (5-2, 3-6). Kummankin alivoima on heikkoa ja menee alle 80 prosentin.

Chicago on hirmuvedossa ja siltä löytyy niin paljon maalintekovoimaa, että Columbuksen kapea puolustus on hätää kärsimässä. Blue Jacketsin maalivahtikaksikko on yksi liigan heikoimpia(Mason, Sanford). Chicagon heikkous on maalivahtipeli ja Columbus on viimeistellyt viime aikoina sen verran kovalla prosentilla Carterin johdolla, että vierasjoukkuekin värkkää tässä maalin jos toisenkin.

Columbus teki siis viimeksi viisi maalia Rinteen taakse ja neljä Elliottin, mikä kertoo joukkueen tämänhetkisestä tehokkuudesta. Omissa kuitenkin soi liian usein, mikä tekee voittamisesta hankalampaa.

Veikkaussivut | JJ