Chicago Blackhawks - NY Islanders 2.12 (pe-la yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/02/2011
Jaa tämä...

Onko Chicagon tähtisikermä liian kova pala saarelaisille?

Chicago Blackhawks – NY Islanders, Merkki 1, Kerroin 

Bwin yksi maailman suurimmista peliyhtiöistä, joka löytyy mm. Real Madridin paidasta. Bwiniltä löytyy erittäin laaja valikoima kertoimia otteluihin. Saat lisäksi jokaisesta vedostasi pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta. Mobiili-vedonlyönti on myös mahdollista Bwinin kautta.

 

Kärkijoukkue Chicago isännöi pohjille ennakoitua Islandersia. Tasoero on todella suuri Hawksien hyväksi. Viime kauden ainoassa kohtaamisessa Chicago kuritti vieraitaan peräti 5-0 lukemin.

Chicago taipui viimeksi puolustusvoittoiselle Coyotesille 1-4, mutta nyt maalinteko tulee olemaan helpompaa. Sitä ennen Hawks pelasi kolme hyvää ottelua peliesityksiin nähden.

Islanders on parantanut peliään, sillä on alla kaksi perättäistä vierasvoittoa. Maalivahti Al Montoya on ollut molemmissa otteluissa huippuiskussa, mutta nyt vastus tulee olemaan liian kova.
Chicagolla ei merkittäviä poissaoloja ole. Islandersilta varmuudella sivussa Eaton ja Pandolfo, MacDonaldin pelaaminen on epävarmaa.

Islanders on ollut alkukaudella todella surkea vierasjoukkue, uskon että kolme luokkaa laadukkaampi Chicago pesee kasvonsa kotiyleisönsä edessä. Molempien vahvuudet löytyvät hyökkäyspäästä, joten odottelen runsasmaalista ottelua, 4,5-2,3 kotijoukkueelle.

Veikkaussivut | JJ