Chicago Blackhawks - San Jose Sharks 11.12 (su-ma yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/11/2011
Jaa tämä...

Jatkaako Chicago voittotahdissa, kun vastaan luistelee San Jose Sharks?

Chicago – San Jose, Merkki 1, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä! 

NHL. Edellinen kohtaaminen joukkueiden välillä päättyi San Josen hyväksi 1-0 lukemin Blackhawksin hallinan jälkeen. Nyt on Chicagon vuoro olla isäntänä, ja revanssi kiinnostaa varmasti kaikkia Chicagon pelaajia.

Chicagon otteet eivät ole aivan parissa edellisessä ottelussa vakuuttaneet, kuitenkin edellisestä seitsemästä ottelusta viisi voittoa. Chicagon on parannettava peliään, ja uskon sen onnistuvan siinä kotiyleisönsä edessä. Chicagon maalilla aloittaa luultavastikin kakkosveskari Ray Emery, joka on tosin ollut ehkä hieman parempi kuin Corey Crawford viimeaikoina.

San Josellakaan ei viime aikoina ole kulkenut odotettuun malliin. Seitsemästä edellisestä ottelusta kaksi voittoa,  viimeyönä hailauma koki tappion St.Louisille tiukan väännön jälkeen 1-0. Jalka ei välttämättä kulje ihan täysiä koko pelin ajan jokaisella rankan ottelun jälkeen. San Josen pitää parantaa huimasti peliään jos se meinaa Chicagon kaataa vieläpä vieraissa. San Josen maalilla aloittaa näillä näkymin myöskin kakkosveskari, Thomas Greiss.

Chicagon peli on tällä hetkellä paremmassa tikissä, vaikka ei sekään mitään loistavaa vielä ole. Kun Chicagolla on vielä kotietu sekä rasitusetu, näkisin sen kohtuu selvänä suosikkina. Chicago pääsee parhaallaan otteluun, San Joselta sivussa on luottopakki Douglas Murray sekä Jim Vandermeer.

Veikkaussivut | NikoH