Chicago - Edmonton 13.11 (su-ma yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Nuori Edmonton haastaa Chicagon tähdet.

Chicago – Edmonton, Merkki 1, Kerroin 

Bwin yksi maailman suurimmista peliyhtiöistä, joka löytyy mm. Real Madridin paidasta . Bwiniltä löytyy erittäin laaja valikoima kertoimia otteluihin. Saat lisäksi jokaisesta vedostasi pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta. Mobiili-vedonlyönti on myös mahdollista Bwinin kautta.

Hawksin materiaali on NHL:n kärkipäätä, ehdottomasti top8-luokkaa liigassa. Mitään merkittäviä poissaoloja sillä ei enää ole, kun ykköspakki Keith palasi kokoonpanoon. Chicago katkaisi kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa, ja on sen jälkeen kahminut kaksi voittoa, 3-6 Columbuksesta ja 4-1 Calgarystä. Joukkue majailee konferenssin kärkipaikalla, ja alkukausi on ollut joukkueelta mainio.

Edmonton on hieman viime kautta kovempi joukkue. Playoff-paikkaan on kuitenkin vielä pitkä matka, vaikka alkukausi onkin sujunut erinomaisesti. Joukkueella on alla kaksi perättäistä vierastappiota, Detroitille 3-0 ja Bostonille 6-2. Vastukset olivat kivikovia, mutta niin on myös tämänkertainen Chicagokin.

Edmontonin puolustusmateriaali on todella heikko. Oilers on sarjataulukossa korkealla loistavan maalivahtipelinsä ansiosta. Chicago tulee ottelua viemään, ja on suosikki kotonaan suuren materiaalietunsa ja paremman vireensä turvin.

Kotijoukkueella ei poissaoloja ole, Oilersin jo ennestään kapea puolustuskalusto on kokenut pahoja menetyksiä, kun sivussa ovat puolustajat Barker ja Whitney. Molemmat ovat joukkueensa avainpakkeja, etenkin Whitney joka oli viime kaudella Edmontonin puolustajien paras pistemies.

Veikkaussivut | JJ