Chicago - Nashville 31.10 (ma-ti yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Pysäyttääkö Rinne Chicagon tähdet?

Chicago – Nashville, Merkki 1, Kerroin 

Expekt on todella helppokäyttöinen vedonlyöntiyhtiö, jolla on kilpailukykyiset kertoimet. Expekt on selkeästi panostanut yksinkertaisuuteen ja on myös onnistunut siinä hyvin. Jos tykkäät tehdä vetoja helppokäyttöisellä sivustolla – suosittelemme Expektiä. Uutena asiakkaana saat myös todella hyvän 50 €:n riskittömän vedon Expektille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Expekt palauttaa panoksesi (max. 50 €)!

Yön NHL-kierroksella Preds metsästää neljättä perättäistä voittoaan. Viimeksi kaatui Ducks 3-0, joka oli pitkälti Pekka Rinteen nollapelin ansiota. Materiaali on Chicagoa heikompi, etenkin hyökkäyspelissä Blackhawks on selkeästi edellä.

Preds on joukkue, joka elää puolustus- ja maalivahtipelillään, sillä hyökkäys on erittäin heikko ja maalit vähissä. Hyökkäys on nyt entistä kapeampi, sillä ottelun jättävät väliin Fisher(2+2, kolme peliä) ja Sergei Kostitsin(3+5). Paljon jää siis Rinteen varaan.

Chicagolla on kasassa todella laadukas nippu. Sen hyökkäyksestä löytyy monta potentiaalista 70 pisteen ylittäjää, kuten Toews, Kane ja Sharp. Puolustus on myös kivikova, kun ylivoimaa pyörittävät Kanadan maajoukkuemiehet Keith ja Seabrook. Hawks on aloittanut kauden pirteästi nappaamalla jo kuusi voittoa.

Chicago on hyökkäyspäässä terävämpi, joten se tulee hallitsemaan ottelua. Mikäli Rinne pelaa huippuottelun, pysyvät lukemat tasaisina. Blackhawks on kuitenkin erittäin lähellä voittoa, se on pelannut paremman alkukauden ja on laadukkaampi osapuoli. Tähän kun lisätään Predsin poissaolot ja se, että Chicago on vienyt joukkueiden kaksi edellistä kohtaamista maalierolla 9-3, niin kotivoitosta lähdetään liikkeelle.

Veikkaussivut | JJ