Colorado Avalanche - Washington Capitals 17.12 (la-su yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Capsien nousujohteinen vire?

Colorado Avalanche – Washington Capitals, Merkki 2, Kerroin

Lyö vetoa Tshekki – Suomi otteluun ILMAN RISKIÄ NordicBetillä. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, NordicBet palauttaa panoksesi takaisin. Tämän tarjouksen saat vain Veikkaussivuilta.
Riskittömän vedon NordicBetille saat lunastettua tästä 

NHL. Pepsi Centerillä Avs isännöi Washingtonia. Vieraiden materiaali on idän kärkeä, Colorado lukeutuu liigan heikoimpiin joukkueisiin. Tasoero on selkeä vieraiden hyväksi.

Caps majailee itäisessä konferenssissa vasta sijalla 9, mikä nostaa vieraiden kertoimia mukavasti. Washington pelaa tällä hetkellä kuitenkin parempaa lätkää mitä sijoitus osoittaa – valmentajavaihdos herätti joukkueen ja neljästä edellisestä pelistä alla on kolme voittoa. Viimeksi se katkaisi Jetsin pitkän kotivoittoputken nappaamalla nihkeän 0-1 vierasvoiton ”Ovien” täysosumalla. Colorado on puolestaan loistavan alkukauden jälkeen palannut omalle tasollensa, kun viidestä edellisestä alla on vain yksi voitto. Avsien tämänhetkinen sijoitus läntisessä konferenssissa on 14., mikä on jo aika odotettua.

Vierasjoukkue on huimasti laadukkaampi ja on paremmassa iskussa. Kotijoukkueelta on sivussa liuta pelimiehiä, pahimpana joukkueen toiseksi paras pistemies puolustajissa – Ryan Wilson (1+13). Capitals sai tällä viikolla Roman Hamrlikin takaisin ja enää Mike Green on poissaololistalla. Hän tuli mukaan Capsien vieraskiertueelle, mikä tarkoittaa sitä että hän palaa kaukaloon lähiaikoina. Hyvinkin mahdollista, että jo tähän otteluun. Joka tapauksessa Capitals lähtee otteluun suosikkina.

Veikkaussivut | JJ