Columbus Blue Jackets - Buffalo Sabres 25.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Herännyt Columbus vastaan siipirikkoinen Buffalo.

Columbus Blue Jackets – Buffalo Sabres, Merkki 1, Kerroin 

Sabres on kaksi luokkaa laadukkaampi ja se voitti joukkueiden edellisen kohtaamisen kotona maalein 4-2. Tuolloin pelasivat puolustaja Myers ja hyökkääjä Boyes, jotka ovat nyt molemmat sivussa. Sabres antaa muutenkin tasoitusta näillä poissaoloillaan, kun sivussa ovat lisäksi ykkösveskari Miller, Weber, Kaleta ja Ennis. Columbuksen ainoat poissaolot ovat Huselius ja Martinek.

Buffalon peli ei ole muutenkaan vakuuttanut, viidestä edellisestä vain kaksi voittoa. Se voitti viimeksi vieraissa Canesin 0-1, mutta pelillisesti joukkue oli heikko. Columbuksella on päällä neljän ottelun pisteputki, se taisteli pisteen Bostonia vastaan vieraissa, kaatoi Predsin vieraissa, Calgaryn kotona. Viimeksi se taipui Devilsille rankkareilla 2-1, vaikka hallitsikin ottelua. Maalivahtiongelmaa ei enää ole, sillä Sanford on ollut mies paikallaan. Carter on herännyt ja on viime aikoina pelannut omalla tasollaan.

Buffalo on vieraissakin pieni suosikki, mutta poissaolot ja Columbuksen viime aikojen hyvä pelivire kun otetaan huomioon, niin kotivoitto kelpaa kokeilla.

Veikkaussivut | JJ