Columbus - Colorado 24.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Avalanche hakee tärkeitä pisteitä liigajumbolta.

Columbus Blue Jackets – Colorado Avalanche, Merkki 2, Kerroin (paras kerroin otteluun)

 

Betsafe – Voittoja maan ja taivaan välillä

  • Vedonlyöntiin ensitalletusbonus jopa 100 € saakka
  • Supernopeat rahansiirrot
  • Tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelusta

 

NHL. Kaksi kehnossa vireessä viime aikoina ollutta joukkuetta kamppailevat pisteistä Nationwide Arenalla.

Columbus Blue Jacketsin kaudesta tuli ”pannukakku”. Joukkue on pelannut jo pitkään merkityksettömiä otteluita, sillä pudotuspelihaaveet on murskattu aikapäiviä sitten. Tämän näkee myös seuran otteissa, sillä katseet on käännetty tulevaisuuteen. Kaksi kärkisentteriä Blue Jackets kauppasi muualle, Antoine Vermetten ja viimeisessä ottelussaan Blue Jackets-paidassa kypärätempun tehneen Jeff Carterin.

Joukkueen materiaali on siis heikentynyt, muttei tässä suinkaan kaikki. Liigajumbolla on sivussa tukku kovia pelaajia, jotka näkyvät ennestään heikossa joukkueessa. Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat James Wisniewski, Radek Martinek, Marc Methot, Aaron Johnson, Kristian Huselius, Mark Dekanich sekä Jared Boll.

Colorado Avalanche on esiintynyt viime aikoina kohtalaisesti, varsinkin kun katsoo tappio-otteluissa, ketä vastaan joukkue on pelannut. Viime aikoina Colorado on kärsinyt tappiot koville kotijoukkueille (Winnipeg, Vancouver, St. Louis), muuten joukkue on viime aikoina ollut voittojen teillä. Seitsemästä edellisestä ottelusta siis neljä on päättynyt Avalanchen voittoon.

Columbuksella ei ole enää mitään pelattavaa loppukaudesta, kun taas vierailijat jahtaavat pudotuspeliviivaa. Motivaatio on vierailla, eivätkä Columbuksen pelaajakaupat ja poissaolot ainakaan heikennä Avalanchen mahdollisuuksia Nationwide Arenalla.

Veikkaussivut