Columbus - Detroit 25.10 (ti-ke yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Pääseekö Columbus vihdoin voiton makuun?

Columbus – Detroit, Merkki 1 ML, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 € bonuksen uusille asiakkailleen! 

NHL:n veikkausvihjeet. CBJ on aloittanut kauden katastrofaalisesti kahdeksalla perättäisellä tappiolla. Viimeksi voitto oli lähellä, mutta Sensin viimeisen minuutin kaksi maalia päättivät ottelun 4-3 kotivoittoon. Itseluottamus on varmasti maassa, mutta joka pelissä Columbus on pelannut melko hyvin. Red Wingsin alkukausi on mennyt loistavasti, kun kuudestä pelistä alla viisi voittoa.

Edellinen kohtaaminen joukkueiden välillä pelattiin noin viikko sitten, tämän voitti Detroit maalein 5-2. Ottelu oli oikeastaan melko tasaväkistä vääntöä, vaikka tulostaululla se ei näkynytkään.

Uskon että Blue Jacketsillä on nyt viime kertaa paremmat mahdollisuudet punasiipien kaatoon, sillä Detroitin ykkösveskari Howard on sivussa ja tolppien välissä aloittanee Ty Conklin, joka päästi Capseja vastaan viikonloppuna seitsemän maalia omiin. Columbus ei ole sarjan heikoimmasta päästä millään, vaikka sarjataulukko kertookin muuta. CBJ on minun mielestäni alemman keskikastin joukkue. Blue Jackets saa kokoonpanoonsa takaisin ykköspakki James Wisniewskin, jonka pitäisi parantaa sinipaitojen peliä merkittävästi ainakin ylivoimapelissä. Kyseessä ei ollut loukkaantuminen, vaan mies kärsi kahdeksan ottelun mittaista pelikieltoa.

Detroit ei ole enää viime vuosien veroinen, pelaajat ovat nyt vuoden iäkkäämpiä ja Brian Rafalski oli paha menetys, jota on erittäin vaikea paikata. Jossain vaiheessa Columbuksen painajaismainen putki päättyy, ja nyt on sen aika, etenkin näistä asetelmista.

Veikkaussivut | JJ