Dallas Stars - Philadelphia Flyers 21.12 (ke-to)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Pistepörssin kärkinimi palaa Phillyn kokoonpanoon.

Dallas Stars – Philadelphia Flyers, Merkki 2, Kerroin 

Bwin yksi maailman suurimmista peliyhtiöistä, joka löytyy mm. Real Madridin paidasta. Bwiniltä löytyy erittäin laaja valikoima kertoimia otteluihin. Saat lisäksi jokaisesta vedostasi pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta. Mobiili-vedonlyönti on myös mahdollista Bwinin kautta.

Alempaan keskikastiin ennakoitu Dallas isännöi idän kärkijoukkuetta Flyersia. Vierasjoukkue on kaksi luokkaa laadukkaampi ja olisi tämän perusteella vieraissakin pieni suosikki. Bookkerit ovat nostaneet vieraiden kertoimia kahden pahan poissaolon takia. Flyers sai kuitenkin hyviä uutisia, kun toinen loukkaantuneista palaa kaukaloon. Flyersin paras pistemies Claude Giroux pystyy pelaamaan huomisessa kamppailussa.

Kotijoukkueelta on edelleen sivussa ykkösveskari Lehtonen – huomenna tolppien välissä aloittaa jälleen kolmosveskari Bachman, joka on pelannut odotuksiin nähden todella hyvin. Flyers on liigan parhaimpia vierasjoukkueita – 17 matkapelistä kerättynä peräti 12 voittoa. Prongerin poissaolo laskee hieman Flyersin voittomahdollisuuksia, mutta vain pari prosenttia.

Veikkaussivut | JJ