Detroit - Colorado 8.11 (ti-ke yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/08/2011
Jaa tämä...

Nousujohteinen Detroit isännöi Coloradoa.

Detroit -1,5 – Colorado, Merkki 1, Kerroin 

Bwin yksi maailman suurimmista peliyhtiöistä, joka löytyy mm. Real Madridin paidasta . Bwiniltä löytyy erittäin laaja valikoima kertoimia otteluihin. Saat lisäksi jokaisesta vedostasi pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta. Mobiili-vedonlyönti on myös mahdollista Bwinin kautta.

Mestarisuosikkeihin lukeutuva Detroit isännöi pohjille ennakoitua Avsia. Tätä suuremmaksi et tasoeroa saa NHL:ssä. Liigan ensimmäisillä kierroksilla nähtiin joukkueiden edellinen kohtaaminen, tuolloin punasiivet ryöstivät täyden pistepotin puhtaalla 0-3 voitolla.

Kerroinasettelussa ollaan tuijotettu liikaa Detroitin tämänhetkiseen sijoitukseen. Hieno alkukausi ja viisi voittoa putkeen, tämän jälkeen synkkä kuuden ottelun tappioputki. Edellinen peliesitys oli kuitenkin loistava, kun Detroit kaatoi kotonaan ylemmän keskikastin Anaheimin peräti 5-0. Uskon että Detroit jatkaa siitä mihin se jäi, eli pelaa omalla huipputasollaan. Sijoitus on toki heikko, mutta edellisessä matsissa peli aukesi mukavasti.

Avalanche on puolestaan huiman alkukauden jälkeen palannut maanpinnalle – viidestä edellisestä pelistä vain yksi voitto. Detroit jatkaa nousuaan ja nappaa selkeän voiton suuren materiaaliedun turvin – tietenkin kotiyleisön siivittämänä.

Veikkaussivut | JJ