Detroit Red Wings - Edmonton Oilers 11.11 (pe-la yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/11/2011
Jaa tämä...

Jatkaako alkukauden sensaatio Edmonton huimaa virettään?

Detroit Red Wings – Edmonton Oilers, Merkki 2, Kerroin 

Edmonton on hurjassa lennossa. Organisaatiossa tehtiin satsauksia tulevaisuuteen ja se on jo nyt alkanut kantaa hedelmää. Ennen Torstain pelejä Edmonton on NHL:llän sarjataulukon 3.

Alkukauden missannut Ales Hemsky on tehnyt paluunsa ja vahvistanut joukkuetta entisestään. Edmonton on ottanut seitsemän voittoa, yhden häviön varsinaisen peliajan jälkeen ja kaksi häviötä kymmenestä viimeisimmistä otteluista. Edmonton harvoin maaleilla mässäilee, mutta puolustus on ollut kova. Edmonton päästänyt vähiten maaleja koko liigasta. Khabibulin ollut maaginen, torjunta% 96,4 ja 0,98 päästettyä keskimäärin per peli ennen Torstain ottelua. Myös kakkospussari Devan Dubnyk on pelannut hyvin. Hänenkin torjunta% on reilusti yli 90, tarkalleen 93,0%.

Myös Detroitin ykkösmaalivahti Jimmy Howard on pelannut ihan kelpo pelejä, torjuntaprosentilla 92,8%. Detroitilla oli tappioputki päällä, jonka he saivat kahdessa ”helpohkossa” ottelussa Anaheimia ja Coloradoa vastaan poikki. Nyt vastassa on kuitenkin nuori, innokas ja taitava sensaatiojoukkue öljykaupungista, joten helpolla ei pisteet Detroitiin jää.

Edmontonilla oli Torstaina peli, mutta joukkue on sen vertaa nuori, että palautuminen on melko nopeaa. Edmontonin tuore ykköskierroksen varaus Ryan-Nugent Hopkins ollut heti ensimmäisellä kaudellaan yksi joukkueen parhaista pistemiehistä. Hopkins on iskenyt 15 ottelussa tehot 6+6=12 tehotilasto +3. Vain seniorihyökkääjä Ryan Smith on ollut tehokkaampi. Posiitivisesti yllättäneen Smithin tilastot ovat 7+7=14 tehotilasto +4.

Erikoistilannepelaamisessa Edmonton on ollut hyvä. Detroitin alivoima taasen on ollut todella heikkoa, mutta ylivoima Zetterbergin ja kumppienien johdolla on toiminut. Detroit ei ole kautta kovinkaan hyvin aloittanut. Välillä peli on yhtä hinkkaamista, esim. sarjajumbo Columbusta vastaan, jolloin Detroit hävisi selkeästi 4-1. Edmontonilla ainakin tahtoa riittää. Joukkue on hyvin koottu ja on jo osoittanut voivansa kaataa kenet tahansa.

Veikkaussivut | misteri