Detroit Red Wings - Tampa Bay Lightning 30.11 (ke-to yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Jatkaako Detroit loistavia otteitaan?

Detroit Red Wings – Tampa Bay Lightning, Merkki 1, Kerroin 

Bwin yksi maailman suurimmista peliyhtiöistä, joka löytyy mm. Real Madridin paidasta. Bwiniltä löytyy erittäin laaja valikoima kertoimia otteluihin. Saat lisäksi jokaisesta vedostasi pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta. Mobiili-vedonlyönti on myös mahdollista Bwinin kautta.

Detroit on yksi liigan laadukkaimmista joukkueista, Tampa kuuluu ylemmän keskikastin heikoimpiin yhdessä Predsin kanssa.

Detroit on äitynyt hirmuiskuun – 11 edellisestä pelistä peräti yhdeksän voittoa. Red Wings pelaa parhaimmillaan Joe Louis Arenalla, saldo 12 kotipelistä on yhdeksän voittoa. Muutenkin alla on viisi perättäistä kotivoittoa, ja peli kulkee ongelmitta.

Tampa on myös saanut peliään hieman parempaan kuntoon, mutta ei vielä vakuuta. Minnesotaa vastaan karmeat kiekonmenetykset kostautuivat ja Wild nousi 3-1 voittoon. Tampan puolustus on paperilla sen verran heikko, että joutuu Detroitin tähtihyökkääjien pyöriteltäväksi. Kolmesta edellisestä pelistä kerättynä on kaksi voittoa.

Tampa ei ole voittanut Detroitia vieraissa yli 16 vuoteen. Viime kaudella Detroit vei ainoan kohtaamisen vieraissa maalein 6-2. Uskon Detroitin huikean vireen jatkuvan kotiyleisön edessä, joukkue pelaa tällä hetkellä omalla huipputasollaan. Franzenin tilanne oli muutama päivä sitten hieman epävarma, mutta pelaa mitä todennäköisemmin Tampaa vastaan.

Veikkaussivut | JJ