Detroit Red Wings - Winnipeg Jets 10.12 (la-su yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/10/2011
Jaa tämä...

Eilen pelannut Jets kohtaa liigan kovimman kotijoukkueen.

Detroit Red Wings – Winnipeg Jets, Merkki 1, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä! 

NHL. Detroitin materiaali on liigan eliittiä, Jets kuuluu puolestaan pohjajoukkueisiin. Kotijoukkue pääsee matsiin tuoreemmilla jaloilla, sillä Jets pelasi eilen kotiottelun Canesia vastaan. Filppula oli pari matsia sivussa, mutta on tällä hetkellä pelikunnossa. Datsyuk oli merkitty loukkaantuneiden kirjoihin, mutta valmentajan mukaan venäläistaituri nähdään huomisessa kamppailussa. Kotijoukkueella ei merkittäviä poissaoloja ole, sen sijaan Jetsillä on puolustuksesta monta pelaajaa sivussa, pahimpana menetyksenä viime kaudella 50 pinnaa takonut Tobias Enström.

Detroit on koko liigan kovin kotijoukkue, kun 14 kotipelistä kerättynä on peräti 11 voittoa. Jets on todella kotiriippuvainen joukkue, ja on kerta toisensa jälkeen yllättänyt kärkijoukkueita MTS Centerillä. Vieraissa on ollut kuitenkin vaikeampaa, 11 pelistä saldona vain neljä voittoa.

Veikkaussivut | JJ