Edmonton Oilers - Detroit Red Wings 19.12 (ma-ti yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Palaako Edmonton voittokantaan tappiollisen vieraskiertueen jälkeen?

Edmonton Oilers – Detroit Red Wings, Merkki 2, Kerroin 

Unibetilta saat erinomaiset kertoimet vedonlyöntiin. Unibet onkin yksi suomalaisten eniten suosima pelisivusto. Unibetilta näet paljon otteluita suorina stream-lähetyksinä, kuten kaikki La Ligan ottelut. Live-vedonlyönti on Unibetilla markkinoiden paras! Uudet asiakkaat saavat 50 % lisää rahaa ensimmäisen talletuksen päälle! Talleta esim. 100 €, saat 50 € ekstraa Unibetilta. Unibetilla on tarjolla 0-0 takuu kaikkiin Mestarien liigan otteluihin. Jos ottelu päättyy maalittomaan tasapeliin, saat panoksesi takaisin!

 

 

Detroit on eittämättä hyvässä vedossa, viimeksi se pöllytti Lauantai yönä LA Kingsejä 8-2. Edmontonin hyvä alkukausi on saanut uuden suunnan, alaspäin. Edmonton keikkui n. 10 pelatun ottelun jälkeen aivan kärkisijoilla, sen jälkeen alkoi vaikeat ajat, joista nuori joukkue ei ole kykenyt nousemaan, vaan Edmonton napsii pisteitä hajanaisesti. Edmontonin ykkösmaalivahti Niklai Khabibulin on huippuveskari, mutta vuoden 2004 ykköskierroksen varaus kakkosmaalivahti Devan Dubnykin peli on ollut suhteellisen heikkoa.

Detroitin ykkösmaalivahti Jimmy Howard on ollut hyvä, eikä Ty Conklin juurikaan maaliin päässyt. Detroitilla viidestä viime pelistä neljä suoraa voittoa, tahrana vain 4-3 vierastappio Nashvillelle. Edmontonilla neljä suoraa häviötä, vain 4-1 voitto Coloradosta on tuonut pientä lohtua. Edmonton on ihan hyvä kotijengi, mutta Detroitin tämän hetken virettä katsoen on se kotihallissa kovan paikan edessä. Edmontonilta poissa Taylor Fedun ja Cam Barker. Detroitilta Patrick Eaves, Jan Mursak ja Chris Conner.

Veikkaussivut | misteri