Edmonton - St.Louis 30.10 (su-ma yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/04/2018
Jaa tämä...

Lopettaako Blues Oilersin liidon?

Edmonton – St.Louis, Merkki 2, Kerroin 

Betsson on valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi. Sivusto on myös erittäin suosittu suomalaisten pelaajien keskuudessa. Tiesitkö, että Betsson on supernopea rahojen kotiutuksessa? Betsson tarjoaa lisäksi 100 € bonuksen uusille asiakailleen!

Edmonton Oilers isännöi St.Louis Bluesia. Vierasjoukkue on Edmontonia laadukkaampi joukkue, ja sillä on hyvät mahdollisuudet pudotuspeleihin asti. Oilers ei materiaalinsa puolesta lukeudu vielä playoff-joukkueisiin, vaikka homma on lähtenytkin hyvin käyntiin.

Edmontonin voitot ovat pitkälti loistavan maalivahtipelin ansiota. Kun puolustus on paperilla umpisurkea, joutuu Dubnyk ja Khabubulin venymään huipputorjuntoihin joka ilta. St.Louisin puolustus on selkeästi kotijoukkuetta edellä, ja hyökkäys on laajempi. Blues hallitsi Flamesia vastaan muutama päivä sitten, vaikka kärsikin lopulta 3-1 tappion.

Matkarasitusta ei vieraille kerry, sillä he matkustivat Albertaan jo muutama päivä sitten, juuri tuohon Flames-kamppailuun. Oilersille matsi on jo neljäs tällä viikolla, Bluesille puolestaan kolmas. Näen asetelmat melko tasaisina, jolloin vieraiden 2,75 kelpaa peleihin.

Veikkaussivut | JJ