Los Angeles Kings - Colorado Avalanche 2.1 (ma-ti yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/02/2012
Jaa tämä...

Jatkuuko Losin nousujohteinen vire?

Los Angeles Kings – Colorado Avalanche, Merkki 1, Kerroin

NORDICBETILLE 100 % BONUS JA 25 € RISKITÖN VETO!

  • 100% ensitalletusbonus 100 €:n saakka + 25 € riskitön veto VAIN Veikkaussivuilta
  • Veikkausivut suosittelee – Suomalaisten suosituin sivusto
  • Uusi entistä parempi live-vedonlyönti

Riskitön 25 € veto NordicBetille VAIN TÄSTÄ linkistä >>
Joulukuun alussa Kings räpiköi syvällä suossa, kun se majaili läntisessä konferenssissa kympin ulkopuolella. Joulun alla tapahtui odotettu valmentajanvaihdos, joka lopulta herätti koko joukkueen. Kingseillä on alla vakuuttava kuuden ottelun pisteputki, joista kerättynä neljä voittoa. Makeimmat päänahat tulivat ehdottomasti Chicagosta vieraissa ja Vancouverista kotona. Edellinen peliesitys oli fantastinen Losilta, ja se ansaitsi voittonsa. Kings hallitsi hienokseltaan Vancouver-peliä ja sillä oli loistavat mahdollisuudet kuuteenkin maaliin, hyviä maalipaikkoja riitti. Maalivahti Quick oli jälleen varmanoloinen maalillaan, alla nyt voitot Vancouverista ja Chicagosta, niissä ainoastaan yksi päästetty maali. Kingsin materiaali kuuluu läntisessä konferenssissa kärjen taakse. Kotijoukkueelta sivussa Gagne, mutta ei tällä hetkellä tunnu missään.

Colorado Avalanche on myös kovassa kunnossa, mutta peli ei ole ollut yhtä vakuuttavaa mitä Losilla. Se kaatoi aneemisen Anaheimin 2-4 lauantai-iltana. Puolustuspeli oli heikkoa Duckseja vastaan ja ihme ettei omissa soinut vähintään kolmesti. Hyökkäyspeli toimi, mutta Ducksien puolustus on todella helppo ohittaa, sillä pakka on aivan sekaisin. Kingseille maalinteko tulee olemaan paljon vaikeampaa. Avs on pelannut odotuksiin nähden yläkanttiin, sen materiaali on liigan heikoimpia. Coloradolta uupuu ykköshyökkääjä Duchene, joka on pieni menetys.

Kings on kaksi luokkaa laadukkaampi ja on kotonaan selkeä suosikki. Peliesityksiä kun katsotaan, niin Losi on ollut vakuuttavampi. Viime kauden neljästä kohtaamisesta Kings voitti kolme. Losi on hieman suurempi suosikki, mitä kertoimet antavat olettaa.

Veikkaussivut | JJ