Minnesota Wild - Chicago Blackhawks 14.12 (ke-to yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Wild isännöi Chicagoa läntisen konferenssin kärkikamppailussa.

Minnesota Wild – Chicago Blackhawks, Merkki 2 ML, Kerroin 

Bwin yksi maailman suurimmista peliyhtiöistä, joka löytyy mm. Real Madridin paidasta. Bwiniltä löytyy erittäin laaja valikoima kertoimia otteluihin. Saat lisäksi jokaisesta vedostasi pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta. Mobiili-vedonlyönti on myös mahdollista Bwinin kautta.

 

NHL. Xcel Energy Centerillä kohtaavat lännen kärkisijoista taisteleva Hawks ja alempaan keskikastiin ennakoitu kotijoukkue Wild.

Yeon valmentama Wild on pelannut ilmiömäisen alkukauden, 30 peliä ja 20 voittoa. Vaikea uskoa että joukkue jaksaisi koko kautta näin kovalla tahdilla, joten hiipumista odotellaan. Kakkosveskari Harding on sairastuvalla, ja kun ykkösveskari Bäckström pelasi eilen Winnipegiä vastaan, odotan kolmosveskari Hackettin aloittavan maalinsuulla ensi yön kamppailussa. Sivussa on varmuudella ykköspakki Zidlicky. Hyökkääjä Setoguchin pelaaminen on epävarmaa.

Chicago on puolestaan ailahdellut valtavasti alkukaudella. Otteisiin on tullut viime aikoina tasaisuutta, mikä on hyvä juttu. Viidestä edellisestä pelistä alla on neljä voittoa. Hawks pääsee parhaallaan tähän matsiin. Islandersia ja Sharkseja vastaan hyvin pelannut Emery aloittaa tänäänkin tolppien välissä. Itseluottamusta nosti varmasti komea nousu San Josea vastaan, kun se tasoitti pelin viime hetkillä ja Sharp ratkaisi jatkoajalla.

Molemmat ovat siis kovassa kunnossa, Wild on ollut hieman tasaisempi ja pelillisesti parempi. Näen Chicagon tässä kuitenkin suosikkina. Kotijoukkue Wild pelasi eilen raskaan ottelun Länsi-Kanadassa Winnipegissä, ja palautumisaikaa on vaivaiset 20 tuntia. Chicago pääsee tuoreemmilla jaloilla peliin ja on kaksi luokkaa Minnesotaa laadukkaampi. Viime kauden kohtaamiset Hawks vei 3-1. Minnesotan poissaolot ovat myös pahemmat.

Minnesotan pelit ovat olleet vähämaalisia, ja kun Hawks on viime aikoina pelannut niin monta peliä jatkoajalle, niin laitetaan ML-veto sisään. Esimerkiksi Betsson ja muut bookkerit tarjoavat vieraille tässä noin 1,93, joten Bwinin 2,05 todellakin maistuu.

Veikkaussivut | JJ