Nashville Predators - Calgary Flames 13.12 (ti-ke yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Kipper ja Rinne kohtaavat Bridgestone Areenassa.

Nashville Predators – Calgary Flames, alle 5,5 maalia, Kerroin 

Betsson on valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi. Sivusto on erittäin suosittu suomalaisten pelaajien keskuudessa sekä erittäin selkeä ja helppokäyttöinen. Tiesitkö, että Betsson on myös supernopea rahojen kotiutuksessa?  Betsson lisäksi tuplaa ensimmäisen talletuksesi! Jos talletat esim. 50 € saat toisen 50 € Betssonilta ja saldosi on 100 €!

 

NHL. Odottelen vähämaalista ja tasaista kamppailua Bridgestone Arenalla. Alkukauden aiemmat kohtaamiset ovat päättyneet Flamesille 1-0 ja Predsille 0-2. Viime kauden kaikki neljä kohtaamista päättyivät tulokseen, jossa tuli alle 5,5 maalia.

Preds on liigan vähämaalisimpia joukkueita. Alakerta on liigan eliittiä Rinteen ja Weberin johdolla. Maalinteko on kuitenkin erittäin vaikeaa, johtuen pitkälti joukkueen pelitavasta, eikä hyökkäyskään vilise nimimiehiä. Viime kaudella Preds teki liigassa kolmanneksi vähiten maaleja ja parhaat pistemiehet olivat Kostitsin ja Erat vain 50 pisteellä. Omiin meni puolestaan kolmanneksi vähiten koko liigassa.

Flames on hieman Predsiä runsasmaalisempi joukkue. Calgaryn ykköspelaaja Kiprusoff nollasi viimeksi Edmontonin nuoret tähdet ja siitä on hyvä jatkaa. Preds tuskin saa montaa maalia tässä aikaan. Olen huomannut, että Calgary pelaa vähämaalisia pelejä aina vähämaalisia jengejä vastaan. Tästä esimerkkinä kahden Preds-ottelun lisäksi Bluesia vastaan 3-1 ja 2-0. Runsasmaalisia joukkueita vastaan Calgary on äitynyt maalijuhliin, kuten nähtiin Oilersia vastaan 5-3 ja Canesia 7-6. Mikäli vanhat merkit pitävät kutinsa, nähdään tässä matsissa hyvin niukasti maaleja.

Veikkaussivut | JJ