Nashville Predators - Columbus Blue Jackets 22.12 (to-pe)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Nashville saa vieraakseen Columbuksen.

Nashville Predators – Columbus Blue Jackets, Merkki 1, Kerroin 

 

UNIBET – Pelaajilta, Pelaajille

  • 50% ensitalletusbonus vedonlyöntiin aina 100 € saakka (talleta 200 € ja saat Unibetilta 100 € lisää)
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti, jossa Cash-in toiminto
  • Unibetin joulukalenterista joka päivä uusi bonus aattoon saakka

Lunasta Unibetin bonus TÄSTÄ LINKISTÄ >>>

 

Nashville saa vieraakseen Bridgestone Arenalle tällä kertaa Columbuksen. Edellinen joukkueiden välinen kohtaaminen päättyi Predsien niukkaan 3-4 jatkoaikavoittoon.

Nashville on sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla 14. Se on hurjassa kotivireessä, se on nimittäin voittanut neljästä edellisestä kotiottelustaan täydet neljä. Vieraissa se taas kärsi edellisessä ottelussaan tappion Washingtonille. Kotonaan Nashville on kaatanut mm. kovan Detroitin 4-3, sekä kahdeksantena olevan St.Louisin rankkareiden jälkeen 3-2. Vastukset ovat olleet aivan eri tasoa kuin Columbus, ja Nahville lähtee otteluun selvähkönä ennakkosuosikkina. Nashville pääsee otteluun täysin terveellä rosterilla. Maalissa pitäisi aloittaa ykkösveskari Pekka Rinne.

Columbus puolestaan on tällä hetkellä sarjataulukon jumbosijalla. Viidestä edellisestä ottelusta saldona on yksi kotivoitto rankkareiden jälkeen, mutta muuten se on saalistanut itselleen pelkkiä tappioita tappioiden perään. Valoa tunnelin päässä ei ole tällä hetkellä näkyvissä. Columbuksen itseluottamus on varmasti pohjamudissa, ja vierasottelut eivät välttämättä aivan kauheasti tällä hetkellä sytytä. Lisäksi Columbuksella on kokoonpanohuolia. Wisniewski ei ollut jäällä tiistain harkoissa, ja pelaaminen on epävarmaa. St.Louisia vastaan Wisniewski pelasi silloin tällöin, ja vaikka pelaisikin niin ei ole aivan täydessä terässä. Wisniewski on tärkeä pala Columbuksen pisteiden puolesta sekä Wisniewski on myös tärkeä pala puolustusta, ja puuttuminen tulee näkymään mikäli niin käy. Sivussa on myös Kristian Huselius sekä tärkeä pakki, Radek Martinek. Maaliin paluun tekee luultavastikin Curtis Sanford, joka on ollut loukkaantumisen takia sivussa.

Materiaaliltaan on Nashville selvähkösti edellä, ja nyt vielä enemmän kun Columbuksella on pahoja loukkaantumisia. Myös Nashvillen peli kulkee selvästi paremmin kuin Columbuksella, ja se on kotonaan erittäin kova. Näkisin Nashvillen selvänä suosikkina otteluun lähdettäessä, ja 1,95 riittää peleihin. Tulosveikkaus 4-1.

Veikkaussivut | NikoH