Nashville - Toronto 17.11 (to-pe yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Pekka Rinteen Preds isännöi siipirikkoista Torontoa.

Nashville – Toronto, Merkki 1, Kerroin 

Bwin yksi maailman suurimmista peliyhtiöistä, joka löytyy mm. Real Madridin paidasta . Bwiniltä löytyy erittäin laaja valikoima kertoimia otteluihin. Saat lisäksi jokaisesta vedostasi pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta. Mobiili-vedonlyönti on myös mahdollista Bwinin kautta.

Ylemmän keskikastin Preds isännöi alemman keskikastin Torontoa. Kotijoukkue on vieraita laadukkaampi joukkue.

Rinteen Nashville on pelannut todella vahvasti, se majailee omassa konferenssissaan sijalla 5. Nykyvirekin on hyvää luokkaa, sen osoittaa viiden edellisen matsin kolme voittoa. Viimeksi se kaatoi liigan kärkijoukkue Capsin maalein 3-1 makean nousun päätteeksi. Itseluottamus on kunnossa ja joukkueelle on erittäin vaikea tehdä maaleja, sillä puolustus -ja maalivahtipeli on Rinteen ja Weberin johdolla liigan eliittiä.

Toronto aloitti kautensa vahvasti, se nappasi voittoja todella tiuhaan tahtiin. Nyt tilanne on aivan toisenlainen, sillä viidestä edellisestä pelistä alla on vain yksi voitto. Joukkue kärsii poissaoloista, kun sivussa ovat ykkösveskari Reimer, sekä hyökkääjät Grabovski, Armstrong ja MacArthur.
Toronton puolustus on todella heikko ja tähän kun lisätään tuo maalivahtiongelma, niin maaleja se tulee lähiviikkoina päästämään runsaasti ja on päästänytkin. Predsin maalivahti Rinne on ollut ilmiömäinen alkukaudella.

Nashville on laadukkaampi joukkue ja on vieraita paremmassa vireessä. Toronton poissaolot lyövät viimeistään naulan arkkuun.

Veikkaussivut | JJ