New Jersey Devils - Buffalo Sabres 28.12 (ke-to yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/02/2018
Jaa tämä...

Devils isännöi piristynyttä Sabresia.

New Jersey Devils – Buffalo Sabres, Merkki 2, Kerroin

Bwin yksi maailman suurimmista peliyhtiöistä, joka löytyy mm. Real Madridin paidasta . Bwiniltä löytyy erittäin laaja valikoima kertoimia otteluihin. Saat lisäksi jokaisesta vedostasi pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta. Mobiili-vedonlyönti on myös mahdollista Bwinin kautta.

 

NHL. Buffalo on luokkaa Devilsiä laadukkaampi nippu, vaikka sarjataulukko ei sitä osoitakaan. Kotietu tasaa tässä puntit. Se mikä tekee Devilsistä pienen suosikin, on Sabresin pahemmat poissaolot. Vierailta on sivussa Ennis, Gerbe, Leino ja Myers. Devilsin ainoat poissaolot ovat puolustajat Tallinder ja Greene, joten surkea puolustus on nyt entistä heikompi. Tästä annetaan todella pieni etu Devilsille, minkä johdosta se on tässä hiuksenhieno suosikki.

New Jerseyllä oli vakuuttava vaihe, jolloin peli kulki ja voittoja ropisi. Capsia vastaan se sekoili kolmannessa erässä kolmen maalin johdon, mutta onnistui kuitenkin nipistämään voiton rankkareilla. Tämän jälkeen sen heikko peli jatkui, kun se hävisi Canesille 4-2. Siinä matsissa se oli todella ahtaalla, ja hävisi ansaitusti.

Buffalon peli näytti Torontoa vastaan hyvältä, vaikka hävisikin kamppailun 3-2. Tämän jälkeen se sai paljon lisäboostia, kun se sai kokoonpanoonsa takaisin Vanekin, Boyesin ja Hechtin – Caps kaatui 4-2. Avauserä oli siltä hurjaa peliä. Tämän jälkeen meno hieman hyytyi, mutta kokonaisuudessa hieno peli Sabresilta ja paras peli pitkiin aikoihin.

Näen näistä asetelmista Devilsin erittäin pienenä suosikkina. Buffalolla on lähes yhtä hyvät mahdollisuudet voittoon. Sabresin maalilla aloittanee oivan torjuntavireen löytänyt liigan huippuveskari Miller, kotijoukkueen tolppien välissä nähdään Brodeur. Ihme että peluuttavat ikämiestä vieläkin, Miller vetää tässä selkeästi pidemmän korren. Martin pelaa uransa selvästi heikointa kauttaan, torjuntaprosenttikin heikko 88,4. Millerillä on vielä noin kymmenen pelivuotta edessään. Buffaloa vaan lapulle noin kovalla kertoimella.

Veikkaussivut | JJ