New Jersey Devils - San Jose Sharks 21.10 (pe-la yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Palaako hailauma omalle tasollensa?

New Jersey Devils – San Jose Sharks, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 €bonuksen uusille asiakkailleen!

  

Devils on aloittanut kauden odotettua vahvemmin, mestarisuosikki San Jose on kerännyt vasta yhden voiton. Tämä näkyy kyllä kertoimissa, sillä joukkueiden väliltä löytyy kuitenkin selvästi tasoeroa. Sharks on liigan eliittiä, Devils tulee mitä todennäköisemmin jäämään omassa konferenssissaan kympin ulkopuolelle. Sharks on edellä joka osa-alueella, varsinkin Devilsin puolustus todella heikko ja hyökkäyskin erittäin kapea verrattuna San Josen vastaavaan. Muutamat huippupelaajat kuten Parise ja Kovalchuk nostavat Devilsin liigan pohjamudista, mutta playoff-paikkaa se ei tule silti nappaamaan.

Havlat tekee debyyttinsä haipaidassa, eikä joukkueella muutenkaan näyttäisi poissaoloja olevan. Niittymäki toki poissa, mutta ei tule vaikuttamaan kun tolppien välissä nähdään kovempi Niemi. Devilsin ainoa poissaolo on Zajac, joka on pieni menetys. Sharks on pelannut heikosti, mutta jossain vaiheessa kurssi kääntyy kunhan se saa vain kiekot maaliin. Esimerkiksi Anaheimia vastaan se hallitsi peliä täysin, ja ainoastaan maalivahti Elliksen huippuilta pelasti Duckseille pisteet. Vierasjoukkue tulee peliä hallitsemaan, enkä näe kohdetta tasabookkina, koska änärissä kotietu erittäin pieni. San Jose on selkeästi laadukkaampi ja vieraissakin pieni suosikki.

Veikkaussivut  | JJ