NY Rangers - Florida 5.1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/05/2012
Jaa tämä...

Alkukaudesta hyytynyt Panthers kohtaa itäisen konferenssin kärkijoukkueen.

NY Rangers – Florida Panthers, Merkki 1, Kerroin

Bwin yksi maailman suurimmista peliyhtiöistä, joka löytyy mm. Real Madridin paidasta . Bwiniltä löytyy erittäin laaja valikoima kertoimia otteluihin. Saat lisäksi jokaisesta vedostasi pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta. Mobiili-vedonlyönti on myös mahdollista Bwinin kautta.

 

NHL. John Tortorella on saanut joukkonsa hirmuiskuun, kun Rangers porhaltaa liigan kärkikahinoissa. Alla on erittäin hieno 2-3 voitto Phillystä Talviklassikossa makean nousun päätteeksi. Ottelu oli tasaista pelaamista, jossa Flyers hallitsi hienokseltaan kahta ensimmäistä erää. NYR heräsi viimeiseen erään ja dominointi tuotti tulosta – erän se vei 0-3. Sillä on muutama poissaolija kuten Wolski ja Kolarik, mutta heidät pystytään paikkaamaan hyvin. Ykköspakki Staal teki paluun maanantaina. Rangersin materiaali on hieman viime kautta vahvempi ja sitä ennakoitiin itäisessä konferenssissa kärjen taakse.

Florida ei ole aivan yhtä kovassa lennossa kuin Rangers. Joulukuun 15 pelistä se keräsi seitsemän voittoa, joten alkukauden huippuvire on hiipunut. Hommaa vaikeuttaa lukuisat poissaolot, kun sivussa ovat ykkösveskari Jose Theodoren lisäksi Sean Bergenheim, Marcel Goc, Marco Sturm, Mikael Samuelsson, Scottie Upshall sekä Jack Skille. Korvaajat eivät ole samantasoisia, joten vierailla on tässä pahemmat poissaolot. Joukkue ei ole aivan viime kauden kaltainen heittopussi, kiitos muutaman hyvän hankinnan. Materiaali kuuluu liigassa alempaan keskikastiin ja playoff-paikka oli sen tavoite.

Rangers on selvästi laadukkaampi porukka ja se pelaa tällä hetkellä parempaa lätkää. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti, joissa NYR johtaa voitoin 2-1, maaliero nykiläisten hyväksi peräti 11-4. Poissaolot vaikeuttavat vieraiden tilannetta huomattavasti. Kotijoukkueen tähtiveskari Lundqvist on ollut ilmiömäinen ja hän on paperilla paljon Floridan kakkosveskari Clemmenseniä kovempi. Kotivoitto on erittäin lähellä. Markkinakeskiarvo Rangersille 1,86, Bwin tarjoaa 1,91.

Veikkaussivut | JJ