NY Islanders - Chicago Blackhawks 8.12 (to-pe yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/08/2011
Jaa tämä...

Järjestävätkö Hawks ja Isles yleisölle maalijuhlat?

NY Islanders – Chicago Blackhawks, Merkki yli 5,5 maalia, Kerroin 

Bwin yksi maailman suurimmista peliyhtiöistä, joka löytyy mm. Real Madridin paidasta. Bwiniltä löytyy erittäin laaja valikoima kertoimia otteluihin. Saat lisäksi jokaisesta vedostasi pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta. Mobiili-vedonlyönti on myös mahdollista Bwinin kautta.

Odotan runsasmaalista kamppailua Long Islandilla. Nämä joukkueet kohtasivat viime viikonloppuna, jolloin Hawks veti pidemmän korren nappaamalla 5-4 rankkarivoiton. Ottelu oli viihdyttävä, ja maaleja olisi voinut tulla enemmänkin. Laukauksia siinä matsissa tuli peräti 77. 
Chicago on ollut alkukaudella runsasmaalinen joukkue, sillä sen peleissä ollaan nähty keskimäärin 6,25 maalia ottelua kohden. Joukkueen vahvuudet ovat hyökkäyspelissä, taitoa löytyy ihan järjetön määrä. Kapteeni Toews on tehnyt kolmessa edellisessä pelissä tehot 4+3. Maalinteko ei muutenkaan näyttäisi olevan ongelma, sillä kuudessa viimeisimmässä pelissä on syntynyt peräti 21 maalia. Joukkue ailahtelee ihan järjettömän paljon, eikä maalivahtipeli kuulu liigan eliittiin millään.

NYI on herännyt surkean alkukauden jälkeen ja liitää viiden ottelun pisteputkessa. Islandersin saldo on hieman hämäävä, kun tehtyjä maaleja on vain 2,28 ottelua kohden. Maalinteko toimii tällä hetkellä kuitenkin erittäin hyvin, kun viidessä edellisessä pelissä tehtyjä maaleja on peräti 19. Mutta puolustus vuotaa tuttuun tapaan, sillä materiaali on yksi liigan heikoimmista. Eikä tilannetta helpota puolustaja Eatonin ja MacDonaldin poissaolot. Omiin on mennyt keskimäärin 3,08 maalia, mikä ei yllätä.

Kovakuntoinen Islanders voi tehdä ottelussa jopa neljäkin maalia, mikäli Hawksien sekava peli jatkuu. Selkeästi laadukkaampi Hawks tuskin alle kolmeen maaliin jää, sillä Islandersin puolustusmateriaali on surkea. Bwinin näkemyksen mukaan kohde olisi tasabookki, vaikka runsasmaalinen peli on ehdottomasti vähämaalista todennäköisempi.

Veikkaussivut | JJ