Ottawa Senators - Toronto Maple Leafs 30.10 (su-ma yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Leafs matkaa kovavireisen isännän vieraaksi.

Ottawa Senators – Toronto Maple Leafs, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 € bonuksen uusille asiakkailleen!NHL. Yksi yön kierroksen otteluista pelataan Ottawassa, kun Senators saa vieraakseen Scotiabank Placeen Toronto Maple Leafsin. Viime kierroksilla heikolla materiaalilla operoiva joukkue on ollut hyvässä vireessä ja joukkue on peräti viiden ottelun voittoputkessa. Vastustajat eivät ole olleet kuitenkaan Panthersia lukuunottamatta kovin kummoisia, eilen joukkue haki New Yorkista kaksi pistettä rankkareiden jälkeen upean nousun jälkeen, oltuaan 1-4 tappiolla vielä viimeisessä erässä. On kuitenkin todettava että Rangersin peli on vielä täysin sekaisin joten sinänsä Senatorsin voitto ei yllätys ollut, vain se tapa millä se tuli. Muuten joukkue on voittanut edellämainitun Panthersin, Hurricanesin, Blue Jacketsin sekä Jetsin. Mikään näistä ei vielä lukeudu kovimpien joukkueiden ryhmään. Tänä iltana vastus on jo eri tasoa, sillä todella viisaasti rakennettu Maple Leafs on jo aivan eri kaliiberin luokkaa kuin edellä mainitut. Myös Toronto pelasi viime yönä ja voitti upean ottelun päätteeksi Pittsburgh Penguinsin 4-3.

Toronto Maple Leafs on ollut kieltämättä pienoinen yllätys, vaikkakin ennen kauden alkua joukkueen uskalti jopa ennakoida selviytyvän pitkästä aikaa pudotuspeleihin. Alkukausi on lähtenyt hyvin liikkeelle ja joukkueella on 10:stä ottelusta jopa 7 voittoa. Joukkueen tärkein pelaaja on ollut alkukaudesta jenkkihyökkääjä Phil Kessel, joka myöskin johtaa NHL:n maali- ja pistepörssiä.

Kotijoukkueen viiden ottelun voittoputki näkynee kertoimissa, mutta pelillisesti vierailijat ovat olleet alkukaudella parempia joka myös sekin näkyy sarjataulukkoa katsomalla. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kertaalleen, jolloin Leafs voitti lopulta 6-5, johdettuaan ottelua jo 5-1 mutta lopetti viimeisessä erässä pelaamisen. Numerot tuskin tänään ovat yhtä runsasmaaliset, mutta voittaja lienee yhä sama kuin edelliselläkin kerralla. Senatorsin kuuden ottelun voittoputki tuntuisi jo todella ihmeelliseltä tuolla joukkueella.

Veikkaussivut | Jukka