Philadelphia Flyers - Vancouver Canucks 12.10 (ke-to yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/12/2011
Jaa tämä...

Mestarisuosikit kohtaavat Wells Fargo Centerillä.

Philadelphia Flyers – Vancouver Canucks, Merkki 1, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 €bonuksen uusille asiakkailleen!

 Veikkausvihjeet NHL:ään. NHL:ssä pelataan todellinen huippukamppailu, kun kärkipäähän ennakoidut joukkueet iskevät yhteen.

Vancouverin joukkue on lähes samanlainen mitä viime kaudella, paitsi ykköspakki Ehrhoffin siirtyi Buffaloon. Kyseessä on paha menetys, sillä hän oli viime kaudella Nucksien ehdoton ykköspakki. Flyers on puolestaan hieman vahvistunut. Maalintekovoimaa siltä löytyy viime kauden tapaan, merkittävin hankinta oli Bryzgalov tolppien väliin. Viime kaudellahan Philadelphian suurin ongelma oli tuo heikko maalivahtipeli,mutta nyt se näyttäisi menneen ohi sillä venäläisvahti on torjunut Flyersille kaksi voittoa, eikä ole päästänyt kiekkoa selkänsä taakse yli 100 minuuttiin!

Vancouverilla on ollut pelinsä kanssa suuria vaikeuksia. Columbuksen se voitti 3-2 hienon nousun päätteeksi, mutta varsinkin avauserässä se oli täysin Schneiderin varassa.

Kotijoukkue pääsee parhaallaan, vierailta on sivussa Kesler ja Raymond. Flyers on ollut paremmassa iskussa ja on kotonaan ilman muuta suosikin asemassa.

Veikkaussivut | JJ