Philadelphia Flyers - Toronto Maple Leafs 24.10 (ma-ti yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Katkaiseeko Flyers tappioputkensa?

Philadelphia – Toronto, Merkki 1, Kerroin

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 €bonuksen uusille asiakkailleen!

  

NHL:ssä kohtaavat kärkeen ennakoitu Flyers ja alemman keskikastin Toronto. Oranssipaitainen Flyers on monta luokkaa laadukkaampi ja kotonaan suosikin asemassa.

Torontolla on poissaoloja, kun sivussa ovat ykkösveskari Reimer, sekä hyökkääjät Armstrong ja Connolly. Philly pääsee parhaallaan ja tässä on loistava mahdollisuus katkaista kolmen ottelun tappioputki. Vieraiden maalilla aloittaa siis Gustavsson, joka päästi viimeksi Bostonia vastaan peräti kuusi maalia. Phillyn maalivahti Bryzgalov vie tässä kaksintaistossa selkeästi pidemmän korren.

Joukkueet kohtasivat viime kaudella neljästi, näistä Flyers voitti kolme. Näistä asetelmista kotijoukkueen kerroin kelpaa lapulle.

Veikkaussivut | Tuomas