Florida - New Jersey 13.4

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Ottaako New Jersey heti komennon Floridalta?

Florida Panthers – New Jersey Devils, Merkki 1, Kerroin

 

NORDICBET – 100 € PELIRAHAA UUSILLE ASIAKKAILLE

Siirry Nordicbetin sivuille TÄSTÄ >>> 

Floridan runkosarja oli nappisuoritus. Yhtenäinen viisikkopelaaminen tuotti konfrenssin kolmannen sijan. Materiaali ei ole kummoista, mutta palikat loksahtivat paikalleen.

Sarjan ensimmäinen kohtaaminen siis kyseessä. Florida hyötyi runkosarjassa hyvästä divisioonastaan, mutta silti Floridaa ei missään nimessä kannata laskea kovista peleistä ulos. Florida pärjää kotikaukalossaan, mutta vieraspelaaminen oli runkosarjassa heikompaa. Florida on ollut runkosarjan keskinäisissö hieman niskan päällä voittain kaksi, häviten yhden ja häviten yhden jatkoajalla. Devilseillä on kovia pelaajia, mutta materiaalin leveys ei ole vahvuuksia. Ykkötähtien Parise-Elias-Kovalchuk varassa ovat tehot ajoittain olleet.

New Jersey on hieman tasoittanut kenttiä siirtämällä Zajacin Parisen ja Kovalchukin väliin, kun taas Elias pelaa kakkosketjun keskellä. Maalivahtipeli ei ole kummallakaan ollut mitään loisteliasta, mutta päävastuussa olleet konkarivahdit Brodeur ja Theodore ovat edelleen suhteellisen varmoja. Panthersin peli on tiiviimpää, joukkue puolustaa viisikkona. Florida on ajoittain ollut melkoisessa pesukoneessa. New Jersey pelaa suoraviivaista kiekkoa, jossa vetopaikat pyritään pelaamaan Clarksonille, Kovalchukille tai Pariselle. Floridaa ei voida kotikaukalossaan luokitella Devilsejä huonommaksi.

Veikkaussivut | misteri