San Jose - Pittsburgh 3.11 (to-pe yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/03/2011
Jaa tämä...

Mestarisuosikit kohtaavat HP Pavilionilla.

San Jose -1,5 – Pittsburgh, Merkki 1, Kerroin 

Betsson on valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi. Sivusto on erittäin suosittu suomalaisten pelaajien keskuudessa sekä erittäin selkeä ja helppokäyttöinen. Tiesitkö, että Betsson on myös supernopea rahojen kotiutuksessa?  Betsson lisäksi tuplaa ensimmäisen talletuksesi! Jos talletat esim. 50 € saat toisen 50 € Betssonilta ja saldosi on 100 €!

Ensi yönä katseet kiinnittyvät etenkin tähän kovatasoiseen kohtaamiseen. Hailauma on tahmean alkukauden jälkeen päässyt mukavaan vauhtiin, kuuden ottelun vierasmatkalta se keräsi komeat 10 pistettä.

Myös Penguins on ollut mukavassa lennossa. Se kärsii kuitenkin poissaoloista, kun sivussa ovat hyökkääjät Crosby, Kunitz, Kennedy ja Staal. Puolustajista Michalek on ainoa poissaolo.

San Jose tulee ottelua hallitsemaan, ainoa missä Penguins on tällä hetkellä edellä on maalivahtipeli. San Jose sai kuitenkin pitkän ja tiiviin vieraskiertueen jälkeen hengähtää ja lähtee suosikkina tähän kotiotteluun. Väh. kahden maalin kotivoitolle saa kelpo kertoimen.

Veikkaussivut | JJ