St.Louis Blues - NY Rangers 15.12 (to-pe yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

Ovatko maalit vähissä, kun Hitchcockin Blues kohtaa Rangersin?

St.Louis Blues – NY Rangers, alle 5 maalia, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä!


 

NHL. St.Louis on liigan vähämaalisimpia joukkueita Wildin ohella. 30 pelaamastaan ottelusta peräti 22 on mennyt alle 5,5 maalin. Alkukaudella se pelasi runsasmaalisia kamppailuja melko useasti, mutta valmentajavaihdoksen jälkeen meno on ollut vähämaalista pelistä toiseen. Marraskuun alussa ruoriin nousi puolustusvoittoisesta pelistä tunnettu valmentaja Hitchcock. Tuon jälkeen Blues onkin pelannut lähes aina underiin, Hitchcockin alaisuudessa saldo on 14/16.

Bluesin vähämaaliset pelit eivät missään nimessä ole tulleet yllätyksenä. Rosterista huomaa, että vahvuudet piilevät puolustussuuntaan. Todella hyvä maalivahtikaksikko Halak-Elliott, jotka vuorottelevat pelistä toiseen ja otteet ovat näin ollen tasaisen varmoja. Puolustus on kovaa kamaa. Kaksi hyvää kiekollista pakkia, Pietrangelo ja Shattenkirk, sekä oman tonttinsa huolella hoitava Polak. Hyökkäys on laaja, mutta nimimiehiä se ei vilise. Bluesin peleissä on tullut alkukaudella keskimäärin 4,46 maalia ottelua kohden, joka on todella alhainen lukema. Viime lauantaina joukkue nollasi San Josen tähdet ja nappasi 1-0 kotivoiton.

Rangers on hieman runsasmaalisempi joukkue, maaleja tullut 4,86 ottelua kohden. Hyökkäys on hieman Bluesia laadukkaampi. Maalivahtipeli on ollut Rangersilla todella hyvää viime aikoina, ”Hank” on päästänyt vaivaiset kolme maalia kolmessa edellisessä ottelussa. Tiistaina Rangers ei saanut maalia Dallasin reppuun. Joukkueen kuiva kausi on jo yli 80 minuutin mittainen.

Kesän pelaajamuutokset ovat olleet molemmilla joukkueilla todella vähäisiä, joten viime kauden kohtaamisia on syytä tarkastella. Joukkueet kohtasivat vain kahdesti, näissä tehtiin ainoastaan viisi maalia – ottelut päättyivät 1-2 ja 0-2.

Veikkaussivut | JJ