St. Louis Blues - Minnesota 14.1 (la-su yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Wildin kompurointi Bluesia vastaan?

St.Louis Blues – Minnesota Wild, Merkki 1, Kerroin 

 

UNIBET – Pelaajilta, Pelaajille

  • 50% ensitalletusbonus vedonlyöntiin aina 100 € saakka (200e talletus ja saat 100e pelirahaa)
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti, jossa Cash-in toiminto
  • Todella laaja valikoima live-vedonlyöntiin

Lunasta Unibetin bonus TÄSTÄ LINKISTÄ >>>

 

Marraskuun alussa Blues vaihtoi valmentajaa, kun homma ei kulkenut. Tilalle tuli Hitchcock, joka on saanut joukkueen todelliseen liitoon – hänen alaisuudessaan Blues on voittanut 31 pelistään peräti 19. St.Louis on todella vahva kotijoukkue, sillä se on napannut 23 pelistään peräti 17 voittoa. Peliesitykset ovat olleet fantastisia, eikä joukkue tule hiipumaan pitkään aikaan. Viimeksi Blues taipui Vancouverille 2-3 jatkoajalla. Ottelu oli pienoista St.Louisin hallintaa, ja sillä oli loistavat mahdollisuudet siirtyä 3-1 johtoon, mutta Luongo piti Canuckseja siinä pystyssä. Puolustava pelityyli on pitänyt vastustajat vähissä laukaisumäärissä, esimerkiksi Montreal jäi vain 19 vetoon, Vancouver 22:een. Maalivahtikaksikko on todella hyvä ja omissa ei soi kovinkaan usein.

Minnesota Wild pelasi huikean alkukauden, mutta on palannut tylysti omalle tasolleen. Sen saldo on karu 12 edellisestä pelistä – vain kaksi voittoa. Wild on kärsinyt jo viisi vierastappiota putkeen, ja odotan heille hyvin vaikeaa iltaa Bluesin tullessa kovaa päälle. Joukkueen tämänhetkinen peli on hyvin kaukana Bluesin vastaavasta. Wild ei ole maalintekojoukkue, sillä hyökkäysmateriaali on kapea. Alkukaudesta ylisuorittanut puolustuskin on alkanut pelaamaan viime aikoina odotetulla tasolla.

St.Louis on luokkaa Wildia laadukkaampi nippu, sen puolustusmateriaali on paljon kovempi ja hyökkäys laajempi. Joukkueet kohtasivat hieman yli kuukausi sitten, jolloin Wild vei 3-2 rankkareilla. Silloin Minnesota oli ilmiliekeissä, vaan eipä ole enää. Blues on hyvin lähellä kotivoittoa, tässä luotan ehdottomasti näkemääni materiaaliin, Blues on tällä hetkellä liigan kuumimpia joukkueita. 3,4-0,1 lukemat hyvin lähellä.

Veikkaussivut | JJ