Tampa Bay Lightning - New Jersey Devils 12.12 (ma-ti yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/12/2011
Jaa tämä...

Yön ainoassa NHL-ottelussa on jaossa tärkeät pisteet.

Tampa Bay Lightning – New Jersey Devils, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä! 

NHL. Tampa Bayn alkukausi ollut yksi murheenkryyni. ”Bolts” pyöri otsikoissa vain kyseenalaisen pelityylinsä johdosta. Ei tosin New Jerseyn alkukausi myöskään paljoa paremmin ole mennyt. Nyt jaossa olisi tärkeät pisteet, sillä playoffeihin molemmilla on vielä mahdollisuudet. Voittaja saisi kurottua eroa kiinni.

Kauden aiemmassa keskinäisessa New Jersey kävi hakemassa pisteet Tampasta 2-4 lukemin. Kummankaan loukkaantumistilanne ei ole kehuttava. Tampalta sivussa tärkeä hyökkääjä Martin St. Louis, sekä kaksi tärkeää puolustajaa Matias Ohlund ja Pavel Kubina. New Jerseyltä poissa Travis Zajac, Andy Greene, Cam Janssen, sekä tärkeä puolustaja Anton Volchenkov.

Tampa Bay elää ja kuolee tähtipelaajiensa mukana. Stamkos ja St. Louis ovat olleet ne, jotka ovat otteluja ratkoneet ja nyt toinen heistäkin on sivussa. Päävalmentaja Guy Boucherin potkuista ollaan jo huhuiltu, eivätkä ne voi kaukana olla ellei meno parane. Maalivahti-tilanne on Tampalla myös vaikea, Garon ailahtelee ja Rolosonilla alkaa ikä painamaan (42). Devilsillä tilanne puolestaan hieman parempi, sillä Hedberg on onnistunut ihan hyvin, Brodeur hivenen heikommin.

New Jersey on hieman paremmassa iskussa, kolmesta edellisestä ottelusta kaksi voittoa. Tampa Baylla puolestaan ainoastaan yksi voitto edellisestä seitsemästä ottelusta.

Veikkaussivut | misteri