Tampa Bay - Toronto 15.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Motivoitunut Tampa kohtaa surkeakuntoisen ja panoksettoman Toronton.

Tampa Bay Lightning – Toronto Maple Leafs, Kerroin (Paras kerroin)

 

Betsafe – Voittoja maan ja taivaan välillä

  • Vedonlyöntiin ensitalletusbonus jopa 100 € saakka
  • Supernopeat rahansiirrot
  • Tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelusta

Siirry Betsafen sivuille TÄSTÄ >>>

 

St. Pete Times Forumilla kohtaavat tasavahvat Tampa ja Toronto. Maple Leafsin hieno alkukausi muuttui katastrofiksi, ja joukkue kyntää nyt todella syvällä, kun se on kerännyt 17 edellisestä vain kaksi voittoa. Etenkin vieraissa on ollut vaikeaa, eikä hommaa helpota toiseksi parhaan pistemiehen Joffrey Lupulin poissaolo. Toronto lähti kauteen kovin odotuksin, mutta vahvistukset ovat flopanneet, suurimpana ehdottomasti Tim Connolly. Toronto majailee peräti 10 pinnaa playoff-viivan alapuolella ja 12 ottelua on pelaamatta, mikä tarkoittaa sitä että vaahteralehtien peleistä on hävinnyt tositarkoitus. Joukkueen pitäisi siis voittaa kaikki loput runkosarjaottelunsa, mikä ei ole mahdollista sillä uusi valmentaja ei ole saanut hommaa vielä toimimaan. Liiga on lisäksi huipputasainen, eikä kärkijoukkuekaan pysty vetämään kautta yli 70:n voittoprosentilla.

Tampa Bay on hienon kevään aikana noussut taistelemaan playoff-paikoista tosissaan, 13 edellisestä pelistä on tarttunut haaviin mukavat 17 pistettä. Tämä ottelu on Tampalle elintärkeä, sillä voitolla se nousisi viiden pinnan päähän kahdeksantena olevasta Capitalsista ja pitäisi haaveensa elossa. Viimeksi joukkue kaatoi hallitsevan mestarin 6-1 kotonaan, ja siitä on hyvä jatkaa. Toronton alivoima on yksi liigan heikoimpia, Tampan ylivoima on ollut puolestaan todella toimivaa Stamkosin, St.Louisin, Malonen ja Purcellin johdolla. Liigan kovin maalitykki Steven Stamkos (50 maalia) jatkanee tänään maalien mättämistä. Tampalla on sivussa veskari Garon, mutta AHL:stä Norfolkista nostettu nuori ja lupaava Tokarski on pelannut tasaisen varmasti, päästäen kolmessa pelissä seitsemän maalia.

Tampa ja Toronto ovat todella runsasmaalisia joukkueita, jolloin jatkoajan todennäköisyys vähenee. Joukkueiden tähdet löytyvät hyökkäyspäästä(Stamkos, St.Louis – Kessel), sen sijaan puolustuspeli on molemmilla surkeaa, eikä maalivahditkaan ole liigan kovimmasta päästä. Tampa on kerännyt peräti 62% pisteistään kotoa, ja on itäisen konferenssin kovin kotijoukkue heti Penguinsin, Capitalsin ja Jetsin jälkeen. Motivaatio ja nykykunto ovat reippaasti Tampan puolella, ja uskon että se riittää tasavahvojen joukkueiden kohtaamisessa.

Veikkaussivut | JJ