Tampa Bay Lightning - Toronto Maple Leafs 22.11 (ti-ke yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Tampan kova kotivire loukkaantumisista kärsivää Torontoa vastaan?

Tampa Bay Lightning – Toronto Maple Leafs, Merkki 1, Kerroin 

Betsson on valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi. Sivusto on erittäin suosittu suomalaisten pelaajien keskuudessa sekä erittäin selkeä ja helppokäyttöinen. Tiesitkö, että Betsson on myös supernopea rahojen kotiutuksessa?  Betsson lisäksi tuplaa ensimmäisen talletuksesi! Jos talletat esim. 50 € saat toisen 50 € Betssonilta ja saldosi on 100 €!

Toronton alkukauden huippuvire on täysin kadonnut, kahdeksasta edellisestä matsista kasassa vain kaksi voittoa. Toki pelaamista vaikeuttavat lukuisat poissaolot, kun sivussa ovat ykkösveskari Reimer, Lombardi, Grabovski, Brown ja Komisarek. MacArthurin pelaaminen on epävarmaa. Joukkueen materiaali on liigan alempaa keskikastia.

Tampa Bay oli yksi viime kauden suurimpia yllättäjiä, kun se selvitti tiensä neljän parhaan joukkoon, lopulta Boston oli parempi. Materiaali on ylempää keskikastia, mutta ei ihan sieltä vahvimmasta päästä kuitenkaan. Lightning on ollut alkukaudella todella kova kotijoukkue, viidestä edellisestä pelistä kerättynä neljä voittoa. Se kaatoi Pittsburghin 4-1, Chicagon 5-4 ja Phillyn 2-1, joten kovia kärkijoukkueita on Tampa riepotellut. Viimeksi se hävisi Devilsille 2-4, viimeisen erän se vei 2-1. Tampan sairastupa on tyhjentynyt täysin, nyt Malone ja Hedman ovat jälleen pelikuntoisia.

Viime kaudella Tampa vei joukkueiden kaikki neljä kohtaamista maalierolla 16-5. Ottelu on Torontolle jo kolmas neljän päivän sisään, Tampalle puolestaan toinen.

Veikkaussivut | JJ