Tampa Bay - Philadelphia 9.11 (ke-to yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/09/2011
Jaa tämä...

Kovavireiset joukkueet kohtaavat NHL:ssä.

Tampa Bay – Philadelphia, Merkki 2, Kerroin 

Tampa Bay – Philadelphia, Merkki yli 5,5 maalia, Kerroin 

Bwin yksi maailman suurimmista peliyhtiöistä, joka löytyy mm. Real Madridin paidasta . Bwiniltä löytyy erittäin laaja valikoima kertoimia otteluihin. Saat lisäksi jokaisesta vedostasi pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta. Mobiili-vedonlyönti on myös mahdollista Bwinin kautta.

 

Bolts isännöi Flyersiä. Tampa on napannut viidestä edellisestä kotipelistään neljä voittoa, Flyersillä sama juttu(4/5) ja vieraskaukalossa peli kulkee.

Viime kaudella Tampa vei keskinäiset 3-1. Flyers on kuitenkin luokkaa laadukkaampi joukkue, ja kun ykköspakki Pronger palaa Flyersin alakertaan niin se parantaa vieraiden voittomahdollisuuksia merkittävästi. Tampalla puolustaja Hedmanin ja hyökkääjä Malonen pelaaminen on epävarmaa, molemmat ovat tärkeitä pelaajia joukkueelle. Etenkin Hedmanin poissaolo olisi paha kolaus, sillä puolustus on muutenkin heikko.

Maalintekovoimaa löytyy molemmilta mielin määrin, joten yli 5,5 maalia on myös loistava pelikohde. Kummastakin joukkueesta löytyy muutama hyökkääjä, joka pystyy piste-per peli tahtiin. Tampalla on puolustuspelinsä kanssa vielä paljon parannettavaa, ja Flyers tulee siihen iskemään. Joukkueiden maalivahdit eivät ole viime peleissä vakuuttaneet. Viime kauden kohtaamisissa juhlittiin maaleilla, joten miksei nytkin.

Näen asetelmat todella tasaisina, joten vieraiden 2,65 kerroin kelpaa peleihin.

Veikkaussivut | JJ