Toronto Maple Leafs - Boston Bruins 30.11 (ke-to yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Kumman pisteputki katkeaa vai katkeaako kummankaan?

Toronto Maple Leafs – Boston Bruins, Merkki 2, Kerroin 

Unibetilta saat erinomaiset kertoimet vedonlyöntiin. Unibet onkin yksi suomalaisten eniten suosima pelisivusto. Unibetilta näet paljon otteluita suorina stream-lähetyksinä, kuten kaikki La Ligan ottelut. Live-vedonlyönti on Unibetilla markkinoiden paras! Uudet asiakkaat saavat 50 % lisää rahaa ensimmäisen talletuksen päälle! Talleta esim. 100 €, saat 50 € ekstraa Unibetilta. Unibetilla on tarjolla 0-0 takuu kaikkiin Mestarien liigan otteluihin. Jos ottelu päättyy maalittomaan tasapeliin, saat panoksesi takaisin! Katso alla olevasta videosta kuinka helposti saat Unibetin bonuksen tilillesi.

 

Mestaruuskrapulan taakseen jättänyt Bruins porhaltaa hirmuvireessä. Kaksitoista peliä, joista menetetty vain neljä pistettä, eli 10 voittoa, kaksi voittoa varsinaisen peliajan jälkeen ja yksi häviö varsinaisen peliajan jälkeen. Boston on ollut paha vastustaja vaahteranlehdille tällä kaudella, sillä Boston on suorastaan nöyryyttänyt voittamalla kauden molemmat keskinäiset murskavoitolla, toinen 0-7 ja toinen 6-2.

Thomas on löytänyt sen samaan vireen, mikä miehellä oli Playoffeissa. Tuukka Rask paikkaa tarvittaessa. Torontolla ei tämän kaltaista maalivahtikaksikkoa ole löytynyt ja se onkin yksi iskun paikkoja. Boston on ollut tappavan tehokas, 3,41 maalia per peli on kova lukeman jopa NHL:llässä. Boston näyttää pysäyttämättömältä, mutta on toki Torontokin ollut kuuma, mutta otteet ailahtelevat.

Bostonin pisteputki on 13 ottelun mittainen, Torontolla se on 5 ottelun mittainen. Toronton maalien tekeminen on ollut pitkälti kaksikon Kessel-Lupul-harteilla. Toki muutkin ovat onnistuneet, mutta nämä kaverit jos vastustaja saa ”pimentoon”, niin silloin Toronto on tehoton. Maalivahtipeli on ollut akhilleen kantapää, sillä maalissa on pelannut kolme kaveria suunnilleen saman määrän otteluita, eikä kenenkään peli ole vakuuttanut. Ykkösmaalivahti Reimer ollut nyt n. kuukauden sivussa, joten torjuntavastuu on jäänyt kaksikolle Scrivens-Gustavsson. Näistä kolmesta Scrivens ja Gustavsson ovat kaukana Reimerin tasosta, molemmille on lipsunut todella helppoja maaleja, joihin ei näinkin kovaa vastustajaa vastaan ole varaa.

Toronto ollut vieraissa kova, heikko kotona. Bostonilla homma menee päinvastoin, joten mielenkiintoista nähdä murskaako Boston jälleen Toronton. Torontoa piinaavat loukkaantumiset. Sivussa ovat lähes varmasti Colby Armstron, James Reimer, Dave Steckel, Mike Brown, Mike Komisarek, Matthew Lombardi ja Garl Gunnarsson. Bostonilta sivussa vain pitkä-aikainen poissaolija Marc Savard.

Veikkaussivut | misteri