Vancouver - Calgary 4.12 (su-ma yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/04/2011
Jaa tämä...

Kumpi korjaa voiton Länsi-Kanadan kamppailussa?

Vancouver – Calgary, Merkki 1, Kerroin 
Vancouver – Calgary, Merkki yli 5,5 maalia, Kerroin 

Expekt on todella helppokäyttöinen vedonlyöntiyhtiö, jolla on kilpailukykyiset kertoimet. Expekt on selkeästi panostanut yksinkertaisuuteen ja on myös onnistunut siinä hyvin. Jos tykkäät tehdä vetoja helppokäyttöisellä sivustolla – suosittelemme Expektiä. Uutena asiakkaana saat myös todella hyvän 50 €:n riskittömän vedon Expektille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Expekt palauttaa panoksesi (max. 50 €)!

 

Vancouver pääsee hyvin levänneenä tähän matsiin, Flames pelasi eilen tiukan paikallisväännön Edmontonin kanssa. Canucks on kerännyt hienot viisi voittoa kuudesta edellisestään, viimeksi se taipui kotonaan Predsille 5-6.

Ottelu oli Vancouverin hallintaa(laukaukset 37-20),mutta Schneiderin haparointi ensimmäisessä erässä ja vierasjoukkueen vähäinen laukaisumäärä tekivät illasta vaikean peliin tulleelle Luongolle(12/15). Viime kauden Vezina Trophy-finalisti Luongo ei ole tauon jälkeen ollut parhassa mahdollisessa terässä. Vieraiden maalilla aloittanee erittäin suurella todennäköisyydellä kakkosveskari Karlsson, joka ei ole neljän pelatun ottelun jälkeen saanut vielä voittoa tililleen. Runsasmaalinen peli ei näistä asetelmista yllättäisi.

Flames ei ole vakuuttanut missään vaiheessa, seitsemästä edellisestä ottelusta kerättynä kolme voittoa. Maalien tekeminen on ollut todella tuskaista. Joukkueen ehdoton ykköshyökkääjä Iginla on ollut erittäin paha alisuorittaja – 24 pelissä vain 12 tehopistettä.

Vancouverin puolelta Raymond tekee paluunsa kaukaloon, myös Salo on pelikuntoinen oltuaan yhden matsin sivussa(missasi Predators-pelin). Joukkueella ei ole merkittäviä poissaoloja. Flamesilla sen sijaan loukkaantui joukkueen ykköspakki Giordano, joka on paha kolaus. Joukkueet kohtasivat viime kaudella kuudesti, tälläkin kaudella ollaan nähty yksi joukkueiden välinen kohtaaminen. Canucks on ollut noissa matseissa selvästi niskan päällä – voitoin 6-1. Viimeksi se tykitti Kiprusoffin vaihtoon ja nappasi tyylikkään 1-5 vierasvoiton.

Kotiyleisön tuki, kovempi materiaali, rasitusetu, edelliset kohtaamiset, tämänhetkinen parempi vire ja Flamesin paha poissaolo, niin homma kääntyy tässä ehdottomasti kotivoiton puoleen. Karlsson tuskin torjuu voittoa joukkueelleen, mikäli Canucksien hieno pelaaminen saa jatkoa; loppulukemat 4,5-2,3.

Veikkaussivut | JJ