Vancouver Canucks - Chicago Blackhawsk 16.11 (ke-to yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Pitääkö Chicago Blackhawsk piikkipaikkansa Vancouver Canucksia vastaan?

Vancouver Canucks – Chicago Blackhawsk, Merkki 2, Kerroin 

 

Yön kenties kuumin ottelu, kun taitojoukkueet kohtaavat. Vancouver ja Chicago ovat kohdanneet tällä kaudella jo kertaalleen, silloin Vancouver oli parempi lukemin 2-6. Tuosta ottelusta riittää varmasti revanssihenkeä Chicagolla, ja ainoastaan voitto kelpaa.

Vancouver on pelannut viimeaikoina kohtuu hyvin, mutta silti parannettavaa vielä lötyy. Vancouver aloitta kautensa suoraan sanottuna surkesti, mutta petrausta on tapahtunut. Peli on kuitenkin vieläkin aliahtelevaista, ja se hävisi heikosti pelanneelle St.Louisille 3-2, voitti Chicagon ja Los Angelesin, mutta hävisi taas kohtuu heikosti pelanneelle Anaheimille 4-3. Edellisestä ottelusta se nappasi täydet pisteet, kun se kaatoi kohtuu heikon NY Islandersin. Peli on kuitenkin menossa kokoajan parempaan suuntaan. Vancouverilla on ikävä loukkaantuminen, kun joukkueen ykkösmaalivahti Roberto Luongo on ollut sivussa jo jonkun aikaa. Luongo ei ole kuitenkaan pelannut tällä kaudella ihan tasollaan, mutta olisi lähes varmasti ykkönen jos olisi pelikunnossa.

Chicago on pelannut viimeaikoina hyvin, ja johtaakin sarjaa 25 pisteellä, perässä samalla pistemäärällä mutta huonommalla maalierolla tulee Pittsburgh Penguins. Pisteet olisivat Chicagolle tärkeät tästä ottelusta, mikäli se meinaa jatkaa ykkösenä. Chicago on nyt kolmen ottelun voittoputkessa. Vastukset eivät toki olleet kovin kovia, mutta voitto on aina voitto. Se kaatoi Columbuksen, Calgaryn, sekä Edmontonin. Nyt sen pelivire punnitaan vähään aikaan oikein kunnolla, ja uskoisin Chicagon selviävän mainiosti testistä.

Ottelusta on odotettavissa hyvin tasaista, mutta mielestäni Chicagon peli on paremmin kuosissa ja revanssihenkeä varmasti löytyy. Vain kotietu tekee Vancouverista niukan suosikin, mutta tuolla kertoimella on Chicagoa ehdottomasti kokeiltava. Pelin lopputulokseksi veikkaisin Chicagon 1,2-3,4 voittoa.

Veikkaussivut | NikoH