Vancouver - Colorado 6.12 (ti-ke yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/06/2011
Jaa tämä...

Jatkuuko Nucksien hirmuvire?

Vancouver – Colorado, Merkki 1, Kerroin 

Vancouver – Colorado, Merkki -1,5, Kerroin 

Itsenäisyyspäivän kunniaksi 25 € riskitön veto NordicBetiltä!

1. NordicBet tuplaa ensimmäisen talletuksesi (max. 100 €)

2. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, saat rahasi takaisin (max. 25 €)

3. Saat Veikkaussivujen näyttävän T-paidan varustettuna hienolla logollamme.

Kannattaa tehdä vähintään 25 € talletus sillä jos vetosi menee väärin saat 25 € takaisin! Tarjous on voimassa vain Veikkaussivujen kautta itsenäisyyspäivään saakka (tarjous loppuu tiistaina 6.12 klo 23.59). Saadaksesi bonuksen käytä alla olevaa linkkiä ja syötä bonuskoodi joulu25 joko rekisteröitymisen tai talletuksen yhteydessä.
Siirry tästä NordicBetin sivuille! 

Viime kaudella finaalissa Bostonille taipunut lännen kärkijoukkue Vancouver on alkanut pelaamaan omalla tasollaan heikon alkukauden jälkeen – seitsemästä edellisestä pelistä alla peräti kuusi voittoa. Joukkue on ollut pelillisesti niin hyvä, että Avs joutuu todella vaikean paikan eteen. Raymond ja Salo tekivät paluut kaukaloon, joten mitään merkittäviä poissaoloja ei joukkueella enää ole. Higgins on ainoana sivussa Nucksien ryhmästä, mutta ei juurikaan haittaa. Ylivoima on edelleen liigan parhaimmistoa. Liigan eliittiin kuuluva maalivahti Luongo parantaa peli peliltä pienen tauon jälkeen.

Colorado Avalanche on myös saanut pelinsä kulkemaan, kun se lähtee vieraskiertueelle kolme kotivoittoa vyöllään. Materiaali on kuitenkin yksi liigan heikoimmista. Muutama laadukas hyökkääjä löytyy, mutta puolustus on heikko mikä tietää vaikeaa iltaa Avsien veskarille. Joukkueen tähtihyökkääjä Paul Stastny tuli mukaan vieraskiertueelle, mutta tuskin pelaa vielä Vancouveria vastaan.

Tasoero on erittäin selkeä. Siihen kun lisätään painava kotietu ja parempi vire, niin uskon vahvasti Nucksien kotivoittoon. Myös loukkaantumistilanne ja edelliset kohtaamiset puoltavat Vancouveria. Vancouver vei viime kauden kohtaamiset suvereenisti 5-1. Myös tämän kauden toistaiseksi ainoa kohtaaminen meni Canuckseille vieraissa puhtaasti 0-3.

Veikkaussivut | JJ