Vancouver - Ottawa 20.11 (la-su yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Toipuuko Canucks edellisestä murskatappiosta?

Vancouver – Ottawa, Merkki 1, Kerroin 

Betsson on valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi. Sivusto on erittäin suosittu suomalaisten pelaajien keskuudessa sekä erittäin selkeä ja helppokäyttöinen. Tiesitkö, että Betsson on myös supernopea rahojen kotiutuksessa? Betsson lisäksi tuplaa ensimmäisen talletuksesi! Jos talletat esim. 50 € saat toisen 50 € Betssonilta ja saldosi on 100 €!

 

Liigan suurimpiin mestarisuosikkeihin lukeutuva Vancouver isännöi pohjille ennakoitua Senatorsia. Tasoero on todella suuri joukkueiden välillä ja tähän kun lyödään lisäksi painava kotietu, niin Senators tulee olemaan todellisen haasteen edessä.

Senators on ollut viime aikoina tulosten valossa Canuckseja kovempi joukkue. Ottawa on ollut viime peleissään kuitenkin aika pitkälti maalivahtipelinsä varassa. Maalintekotehokkuus on kuitenkin ollut kohdillaan. Vancouverilta on sivussa ykkösveskari Luongo, mutta Schneider on todella hyvä paikkaaja, vaikka alla ei olekkaan paras mahdollinen peli. Uskon kuitenkin, että Schneider parantaa, sillä hän on yksi liigan parhaimmista kakkosmolareista.

Kerroinasettelussa ollaan reagoitu liikaa tuohon Vancouverin edelliseen Chicago-tappioon. Kieltämättä ottelu vähän repesi, mutta matsi oli alusta loppuun hyvin tasaista vääntöä. Jos Vancouver jatkaa samaan malliin, tulee Sens rikkomaan useaan otteeseen. Canuckseilla on liigan toiseksi paras yv, joten näin ennakkoon Sensin voittomahdollisuudet ovat erittäin ohuet.

Viime kaudella joukkueet kohtasivat kahdesti, molemmat menivät Vancouverille yhteismaalein 10-4. Canucks on hieman suurempi suosikki mitä kertoimet antavat olettaa, joten kotikerrointa ehdottomasti lapulle.

Veikkaussivut | JJ