Washington Capitals - Pittsburgh Penguins 1.12 (to-pe yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/01/2011
Jaa tämä...

Palaako Capitals voittokantaan Dale Hunterin metodein?

Washington Capitals – Pittsburgh Penguins, Merkki 2, Kerroin 

Unibetilta saat erinomaiset kertoimet vedonlyöntiin. Unibet onkin yksi suomalaisten eniten suosima pelisivusto. Unibetilta näet paljon otteluita suorina stream-lähetyksinä, kuten kaikki La Ligan ottelut. Live-vedonlyönti on Unibetilla markkinoiden paras! Uudet asiakkaat saavat 50 % lisää rahaa ensimmäisen talletuksen päälle! Talleta esim. 100 €, saat 50 € ekstraa Unibetilta. Katso alla olevasta videosta kuinka helposti saat Unibetin bonuksen tilillesi.

 

Washingtonin kausi on ollut vaikea. Alex Ovechkinin ja valmentaja Bruce Boudreun välit kuumenivat ja Boudreu sai kenkää. Boudreu yritti tehdä miehestä parempaa kahden suunnan hyökkääjää, mutta Ovechkin ei innostunut. Siinä missä Ruotsin Nicklas Bäckström sai vastuuta, käytti paikat hyväkseen ja nousi joukkueen ykköspistemieheksi. Kummankin tähtipelaajan tehotilasto on kuitenkin murheellinen -6.

Pitkän linjan kiekkomies Dale Hunter otti päävalmentajan tehtävän vastaan, mutta heti debyytissä kotona tuli tappio St. Lousille. Caps porhaltaa nyt kolmen ottelun tappioputkessa. Kauden aiemmassa keskinäisessä Washington puristi 2-3 voiton varsinaisen peliajan jälkeen, mutta molemmissa joukkueissa on tapahtunut merkittäviä muutoksia tuon jälkeen. Maalivahdeista Marc-Andre Fleury on ollut Washingtonin kollegaansa Tomas Vokounia reilusti kovempi. Vokoun ei ole saanut samanlaista rentoutta päälle, mikä hänellä oli Floridassa. Menestyspaineet ovat kovat. Vokounista on tullut ajoittain epävarma.

Pittsburgh on pyörinyt kärkisijoilla, vaikka joukkue oli koko alkukauden ilman ykköstähteään Sidney Crosbya. Crosby on tehnyt paluunsa ja on heti huippukunnossa, Viidessä ottelussa tehot 2+9 ja tehotilasto näyttää +7. Pittsburghin peli kulkee, viidestä viime ottelusta se on jäänyt vain kerran pisteittä. Pittsburgh on nyt viimeistään yksi suosikeista voittamaan Stanley Cupin. Washington ei ole edes Playoffeihin oikeuttavalla sijalla. Nyt kohtaavat kaksi kenties NHL:llän arvostetuinta pistelinkoa, mutta jääkö Ovechkin nyt Crosbyn hirmuvireen varjoon vai riittääkö motivaatio myös puolustamaan uuden valmentajan ohjauksessa?

Kaksi todella koviksi arviotua joukkuetta kohtaavat, mutta Pittsburgh on ollut reilusti parempi. Dale Hunterin debyytti Capsien kotihallissa ei ollut vakuuttava, vaan 1-2 tappio St. Lousille. Peli voi Capseilta olla vielä hieman sekaisin, sillä tuskin Dale Hunter parissa päivässä on kaikki pelityylin muutoksiaan saanut vielä tehtyä. Capseilta sivussa Tom Poti ja Jay Beagle. Mike Greenin pelaaminen epävarmaa. Pittsburghilta sivussa Dustin Jeffrey, Ben Lovejoy, Steve McIntyre, Brian Streit ja Boris Valabik. Myös Zbynek Michalek ja Kris Letang ovat todennäköisesti poissa.

Veikkaussivut | misteri